• 2022-03-21 14:27:25
    Info General

    馃數馃煛ARRIBADA DE REFUGIATS UCRA脧NESOS A ALCAL脌-ALCOSSEBRE

    L'Ajuntament d'Alcal脿-Alcossebre est脿 coordinant diferents accions, davant l'arribada de refugiats ucra茂nesos al nostre municipi, tant a nivell particular com de l'expedici贸 organitzada per Kione Resorts



    Per part dels diferents departaments municipals implicats (Serveis Socials, oficina PANGEA i Regidories de Benestar Social i Educaci贸) s'est脿 aportant la informaci贸 necess脿ria i coordinant com han de realitzar tramitacions com:

    gesti贸 de permisos de resid猫ncia i treball

    emissi贸 de targeta sanit脿ria

    escolaritzaci贸 de menors

    En tots els casos se segueixen els protocols marcats pels governs central i auton貌mic.



    Per part de l'Ajuntament, es col路laborar脿 tot el possible per a afavorir la m脿xima integraci贸 i adaptaci贸 d'aquestes persones que han arribat al nostre municipi fugint de la guerra.



    De moment, s'ha susp猫s la recollida de material humanitari per a enviar a Ucra茂na seguint les instruccions de la Federaci贸 Valenciana de Municipis i Prov铆ncies i Generalitat Valenciana. En cas de reprendre-la, s'informar脿.



    馃數馃煛LLEGADA DE REFUGIADOS UCRANIANOS A ALCAL脌-ALCOSSEBRE

    El Ayuntamiento de Alcal脿-Alcossebre est谩 coordinando distintas acciones, ante la llegada de refugiados ucranianos a nuestro municipio, tanto a nivel particular como de la expedici贸n organizada por Kione Resorts.



    Por parte de los distintos departamentos municipales implicados (Servicios Sociales, oficina PANGEA y Concejal铆as de Bienestar Social y Educaci贸n) se est谩 aportando la informaci贸n necesaria y coordinando como han de realizar tramitaciones como:

    gesti贸n de permisos de residencia y trabajo

    emisi贸n de tarjeta sanitaria

    escolarizaci贸n de menores

    En todos los casos se siguen los protocolos marcados por los gobiernos central y auton贸mico.



    Por parte del Ayuntamiento, se colaborar谩 todo lo posible para favorecer la m谩xima integraci贸n y adaptaci贸n de estas personas que han llegado a nuestro municipio huyendo de la guerra.



    De momento, se ha suspendido la recogida de material humanitario para enviar a Ucrania siguiendo las instrucciones de la Federaci贸n Valenciana de Municipios y Provincias y Generalitat Valenciana. En caso de reemprenderla, se informar谩.