• 2022-03-29 11:17:42
    Info General

    Compartim aquesta informació de GVA Sanitat respecte a la nova estratègia sobre el COVID-19 que ha entrat ja en vigor:



    Aquest dilluns, 28 de març, es posa en marxa la nova Estratègia de Vigilància i Control davant de la #COVID19

    Els casos confirmats lleus i asimptomàtics no realitzaran aïllament i els contactes estrets no realitzaran quarantena.

    Caldrà seguir mesures preventives: reduir tot el possible les interaccions socials, utilitzar de manera constant la mascareta, i evitar en la mesura del possible el contacte amb persones vulnerables i l'assistència a esdeveniments multitudinaris.

    Les proves diagnòstiques se centraran en persones amb factors de vulnerabilitat (majors de 60 anys, immunodeprimides i embarassades), àmbits vulnerables (sanitaris i sociosanitaris) i casos greus.

    Aquesta actualització de l'Estratègia és d'àmbit estatal i ha estat aprovada pel Ministeri de Sanitat i les autonomies en la Comissió de Salut Pública.



    ℹ️ Consulta la informació actualitzada en: http://coronavirus.san.gva.es

    Compartimos esta información de GVA Sanidad respecto a la nueva estrategia sobre el COVID-19 que ha entrado ya en vigor:

    Este lunes, 28 de marzo, se pone en marcha la nueva Estrategia de Vigilancia y Control ante la COVID-19
    Los casos confirmados leves y asintomáticos no realizarán aislamiento y los contactos estrechos no realizarán cuarentena.
    Habrá que seguir medidas preventivas: reducir todo lo posible las interacciones sociales, utilizar de manera constante la mascarilla y evitar en lo posible el contacto con personas vulnerables y la asistencia a acontecimientos multitudinarios.
    Las pruebas diagnósticas se centrarán en personas con factores de vulnerabilidad (mayores de 60 años, inmunodeprimidas y embarazadas), ámbitos vulnerables (sanitarios y sociosanitarios) y casos graves.
    Esta actualización de la Estrategia es de ámbito estatal y ha sido aprobada por el Ministerio de Sanidad y las autonomías en la Comisión de Salud Pública.







    Adjuntos: