• 2022-04-04 11:03:44
    Info General

    AVÍS ZONA BLAVA I PEATONAL ALCOSSEBRE

    La zona blava d'estacionament de pagament en el nucli urbà d'Alcossebre entrarà en vigor des de dijous 14 d’abril al diumenge 24 d’abril.



    Sol·licitud de targetes especials de descomptes per a estacionament:

    ☑residents (per a empadronats i empadronades ubicats en la zona blava, sol·licitant una única targeta per unitat familiar, encara que pot utilitzar-se en diferents vehicles)

    ☑comerciants (situats dins de l'espai delimitat de zona blava)

    ☑per a sectors professionals.



    El termini per a sol·licitar l'emissió de targetes finalitzarà el 6 d'abril i la recollida serà els dies 6 i 7 d'abril en horari de 10h a 14h en les Oficines Municipals d'Alcossebre.



    S’informarà als comerços de la zona i es dipositaran notes informatives en els cotxes estacionats.



    PEATONALITZACIÓ (també del dijous 14 d'abril al diumenge 24 d'abril)

    ☑Càrrega i descàrrega de 6 a 11h: camí l’Atall (des de carrer Alcalà a plaça Constitució), carrer Rench (des de carrer Alcalà fins a plaça Constitució).

    ☑La Policía Local comunicarà a tots els usuaris de la via que el tràfic es troba obert fins a les 15h de la vesprada i que poden estacionar a la zona verda del carrer San Benet de forma gratuita durant 20 minuts per a realitzar compres als comerços.

    ☑Des de les 15h, la zona passarà a ser peatonal.

    ☑Es facilitarà el pas de tots els veïns amb vehicles per tal que puguen accedir als seus garatges. Hauran d’accedir per camí l’Atall i carrer Vistabella, de la mateixa forma que els últims dos anys.

    ☑Es recorda que s’han habilitat pàrquings gratuits al carrer Irta, a escasos metres del centre d’Alcossebre.



    AVISO ZONA AZUL Y PEATONAL ALCOSSEBRE

    La zona azul de estacionamiento de pago en el casco urbano de Alcossebre entrará en vigor desde jueves 14 de abril al domingo 24 de abril.



    Solicitud de tarjetas especiales de descuentos para estacionamiento:

    ☑residentes (para empadronados y empadronadas ubicados en la zona azul, solicitando una única tarjeta por unidad familiar, aunque puede utilizarse en diferentes vehículos)

    ☑comerciantes (situados dentro del espacio delimitado de zona azul)

    ☑para sectores profesionales.



    El plazo para solicitar la emisión de tarjetas finalizará el 6 de abril y la recogida será los días 6 y 7 de abril en horario de 10h a 14h en las Oficinas Municipales de Alcossebre.



    Se informará a los comercios de la zona y se depositarán notas informativas en los coches estacionados.



    PEATONALIZACIÓN (también del jueves 14 de abril al domingo 24 de abril)

    ☑Carga y descarga de 6 a 11h: Camino el Atall (desde Calle Alcalà a Plaza Constitución), Calle Rench (desde Calle Alcalà hasta Plaza Constitución).

    ☑La Policía Local comunicará a todos los usuarios de la vía que el tráfico se trova abierto hasta las 15h de la tarde y que poder estacionar en la zona verde de la Calle San Benet de forma gratuita durante 20 minutos para realizar compras a los comercios.

    ☑Desde las 15h la zona pasará a ser peatonal.

    ☑Se facilitará el paso de todos los vecinos con vehículos para que puedan acceder a sus garajes. Tendrán que acceder por camino el Atall y calle Vistabella, de la misma forma que los últimos dos años.

    ☑Se recuerda que se han habilitado parkings gratuits en la calle Irta, a escasos metros del centro de Alcossebre.