• 2022-05-20 09:39:30
    Educación

    COMENÇA LA INSCRIPCIÓ A L'ESCOLA D'ESTIU 2022:

    ✅Les famílies interessades podran realitzar la inscripció a través del següent enllaç: 🔗https://forms.office.com/r/Etg7nT79Qa



    👉El termini per a realitzar la inscripció online és del 18 de maig al 5 de juny, ambdós inclosos. Poden consultar els preus al mateix mateix enllaç.



    👉L'Escola d'Estiu tindrà lloc del dia 1 de juliol al 12 d'agost, en horari de 10.00h a 13.00h, amb possibilitat d'horari especial de 8.00h a 10.00h i de 13.00h a 14.00h, buscant sempre facilitar al màxim la conciliació laboral i familiar, i es durà a terme en el CEIP Lo Campanar d'Alcalà de Xivert i CEIP La Mola de Alcossebre.



    ✅Les famílies que hagen emplenat prèviament el formulari d'inscripció, hauran de passar per l'Ajuntament d'Alcalà de Xivert i les Oficines Municipals de Alcossebre del 6 al 10 de juny per a recollir la carta de pagament i formalitzar així la matrícula.



    ➡️Una vegada realitzat el pagament, s’haurà d’entregar el justificant del banc a l’Ajuntament.



    ‼️IMPORTANT: PER A ESTAR DEGUDAMENT MATRICULAT ÉS NECESSARI HAVER REALITZAT TANT LA INSCRIPCIÓ ONLINE COM HAVER PRESENTAT LA CARTA DE PAGAMENT A l'AJUNTAMENT.



    COMIENZA LA INSCRIPCIÓN EN LA ESCOLA D'ESTIU 2022:

    Las familias interesadas podrán realizar la inscripción a través del siguiente enlace:

    🔗https://forms.office.com/r/Etg7nT79Qa



    👉El plazo para realizar la inscripción online es del 18 de mayo al 5 de junio, ambos incluidos. Pueden consultar los precios en este mismo enlace.



    👉La Escola d'Estiu lugar del día 1 de julio al 12 de agosto, en horario de 10.00h a 13.00h, con posibilidad de horario especial de 8.00h a 10.00h y de 13.00h a 14.00h, buscando siempre facilitar al máximo la conciliación laboral y familiar, y se llevará a cabo en el CEIP Lo Campanar de Alcalà de Xivert y CEIP La Mola de Alcossebre.



    👉Las familias que hayan rellenado previamente el formulario de inscripción, tendrán que pasar por el Ayuntamiento de Alcalà de Xivert y las Oficinas Municipales de Alcossebre del 6 al 10 de junio para recoger la carta de pago y formalizar así la matrícula.



    ➡️Una vez realizado el pago, se deberá entregar el justificante del banco en el Ayuntamiento.



    ‼️IMPORTANTE: PARA ESTAR DEBIDAMENTE MATRICULADO ES NECESARIO HABER REALIZADO TANTO LA INSCRIPCIÓN ONLINE COMO HABER PRESENTADO LA CARTA DE PAGO EN EL AYUNTAMIENTO.

    Adjuntos: