• 2022-06-14 13:32:51
    Turismo

    Compartim aquesta informació de l'Associació d'Empresaris d'Alcalà-Alcossebre

    LLOGUER DE VIVENDES A ALCALÀ DE XIVERT
    Empreses que formen part de l'Associació d'Empreses d'Alcalà-Alcossebre estan interessades a poder llogar habitatges a Alcalà de Xivert per a allotjar als seus treballadors.

    És per això, que des de l'Associació d'Empresaris estem recaptant dades de particulars que estiguen interessats a oferir habitatge en lloguer, perquè puguem posar-los en contacte amb els nostres socis.

    Si tens un habitatge a Alcalà de Xivert disponible per a llogar, pots contactar amb l'Associació d'Empresaris Alcalà-Alcossebre a través de l'email: empresarios@alcala-alcossebre.org o en el telèfon 667962598



    Compartimos esta información de la Asociación de Empresarios de Alcalà-Alcossebre

    ALQUILER DE VIVIENDAS EN ALCALÀ DE XIVERT
    Empresas que forman parte de la Asociación de Empresas de Alcalà-Alcossebre están interesadas en poder alquilar viviendas en Alcalà de Xivert para alojar a sus trabajadores.

    Es por esto, que desde la Asociación de Empresarios estamos recabando datos de particulares que estén interesados en ofrecer vivienda en alquiler, para que podamos ponerles en contacto con nuestros socios.

    Si tienes una vivienda en Alcalà de Xivert disponible para alquilar, puedes contactar con la Asociación de Empresarios Alcalà-Alcossebre a través del email: empresarios@alcala-alcossebre.org o en el teléfono 667962598