• 2022-07-29 13:52:18
    Info General

    ANALÍTIQUES AIGUA
    Publiquem les últimes analítiques que s'han realitzat aquest estiu a la Platja de les Fonts, entre elles es troba l'última, realitzada el dimecres 27 de juliol. En totes elles, la qualitat de l'aigua és “excel·lent”, com en la resta de platges del nostre municipi.
    QUÈ S'ESTÀ FENT ARA MATEIX?
    Com a mesura PREVENTIVA, s'està instal·lant un sistema de tractament de l'aigua amb raigs ultraviolats. Aquest és un tractament pioner a Espanya i respectuós amb el medi ambient.
    PER QUÈ S'ESTÀ REALITZANT ARA?
    Des de l'Ajuntament, fa ja molts mesos que realitzem les pertinents sol·licituds per a fer aquests treballs, però les autoritzacions de les diferents Administracions no han arribat fins fa uns pocs dies.
    RECORDEM QUE:
    - L'any 2020 no va haver-hi cap episodi de contaminació.
    - L'any passat 2021, només es va produir un període de contaminació durant unes hores per arrossegament d'aigües superficials.
    - Totes les analítiques realitzades fins al moment, les quals certifiquen l'excel·lent qualitat de l'aigua de les nostres platges, les realitza la Conselleria i no l'Ajuntament.
    - La platja de les Fonts és una platja molt sensible per la quantitat de brolladors subterranis que afloren en la mateixa arena.


    ANALÍTICAS AGUA
    Publicamos las últimas analíticas que se han realizado este verano en la Playa de Las Fuentes, entre ellas se encuentra la última, realizada el miércoles 27 de julio. En todas ellas, la calidad del agua es “excelente”, como en el resto de playas de nuestro municipio.
    ¿QUÉ SE ESTÁ HACIENDO AHORA MISMO?

    Como medida PREVENTIVA, se está instalando un sistema de tratamiento del agua con rayos ultravioleta. Este es un tratamiento pionero en España y respetuoso con el medio ambiente.
    ¿POR QUÉ SE ESTÁ REALIZANDO AHORA?
    Desde el Ayuntamiento, hace ya muchos meses que realizamos las pertinentes solicitudes para realizar estos trabajos, pero las autorizaciones de las diferentes Administraciones no han llegado hasta hace unos pocos días.
    RECORDAMOS QUE:
    - El año 2020 no hubo ningún episodio de contaminación.

    - El pasado año 2021, solo se produjo un periodo de contaminación durante unas horas por arrastre de aguas superficiales.

    - Todas las analíticas realizadas hasta el momento, las cuales certifican la excelente calidad del agua de nuestras playas, las realiza la Conselleria y no el Ayuntamiento.
    - La playa de Las Fuentes es una playa muy sensible por la cantidad de manantiales subterráneos que afloran en la misma arena.



    Adjuntos: