• 2022-08-17 18:16:00
    Info General

    Tens un comerç que ven material escolar i vols adherir-te a la campanya municipal BO X MATERIAL ESCOLAR ❓❓



    Els establiments que desitgen adherir-se a la campanya podran fer-ho a partir DEdimarts 16 fins al dilluns 22 d'agost, tots dos inclosos, i per a això, hauran de presentar la sol·licitud d'adhesió, una declaració responsable i la documentació que s'especifica en les bases.

    Podran tenir accés a tots aquests documents en paper a l'Ajuntament d'Alcalà de Xivert o les Oficines Municipals o bé descarregar-lo a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament, descarregant-lo en l'apartat de "Ajudes i Subvencions" del Portal de Transparència.



    Tienes un comercio que vende material escolar y quieres adherirte a la campaña municipal BO X MATERIAL ESCOLAR ❓❓



    Los establecimientos que deseen adherirse a la campaña podrán hacerlo a partir desde el martes 16 hasta el lunes 22 de agosto, ambos incluidos, y para ello, deberán presentar la solicitud de adhesión, una declaración responsable y la documentación que se especifica en las bases.

    Podrán tener acceso a todos estos documentos en papel en el Ayuntamiento de Alcalà de Xivert o las Oficinas Municipales o bien descargarlo a través de la Sede Electrónica del Ayuntamiento, descargándolo en el apartado de "Ayudas y Subvenciones" del Portal de Transparencia.



    Adjuntos: