• 2022-09-19 10:06:12
    Info General

    La 8na Fira de la Tomata de Penjar tindrà lloc els dies 8 i 9 d'octubre, als carrers del centre històric i plaça de l'Església d'Alcalà.



    ‼️A causa del descens en la producció de tomata de penjar, a causa de les altes temperatures, NO ES PODRÀ ADQUIRIR TOMATA A LA FIRA, com era tradicional.



    Sí que es podrà degustar en les demostracions que es facen a la Fira i a les jornades gastronòmiques que es celebraran als restaurants de la localitat.



    Per part de l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre i l'Associació de Productors i Comercialitzadors de la Tomata de Penjar es fa una aposta per donar continuïtat a la fira, que comptarà, com és habitual, amb diversitat de llocs de venda de productes de proximitat i artesania i que, mitjançant activitats complementàries seguirà donant a conéixer i difonent el nostre producte més emblemàtic: la tomata de penjar.





    La 8ª Fira de la Tomata de Penjar tendrá lugar los días 8 y 9 de octubre, en las calles del centro histórico y plaza de la Iglesia de Alcalà.



    ‼️A causa del descenso en la producción de tomata de penjar, a causa de las altas temperaturas, NO SE PODRÁ ADQUIRIR TOMATA EN LA FIRA, como era tradicional.



    Sí que se podrá degustar en las demostraciones que se hagan en la Fira y en las jornadas gastronómicas que se celebrarán a los restaurantes de la localidad.



    Por parte del Ayuntamiento de Alcalà-Alcossebre y la Asociación de Productores y Comercializadores de Tomata de Penjar se hace una apuesta para dar continuidad a la feria, que contará, como es habitual, con gran variedad de puestos de venta de productos de proximidad y artesanía y que, mediante actividades complementarias seguirá dando a conocer y difundiendo nuestro producto más emblemático: la tomata de penjar.



    Adjuntos: