• 2022-10-11 11:33:44
    Info General

    INSTAL·LACIO PLAQUES SOLARS- COMUNITAT ENERGÈTICA LOCAL

    Ja ha començat la instal·lació de plaques fotovoltaiques en el sostre de l'edifici municipal CESAL d'Alcalà, cedit per l'Ajuntament per a proveir a la futura Comunitat Energètica Local. La instal·lació solar compta amb 84 panells solars fotovoltaics de 455 Wp, la qual cosa fa un total de 38,22 kWp en corrent continu.



    La Comunitat Energètica Local es troba en tràmits administratius. Ja s'ha

    nomenat la Junta Directiva i el pròxim pas serà quedar oficialment constituïda. En aquest moment, podrà començar amb la inscripció oficial dels veïns i veïnes que vulguin formar part, integrant-se com a socis i sòcies.



    INSTALACIÓN PLACAS SOLARES- COMUNIDAD ENERGÉTICA LOCAL

    Ya ha comenzado la instalación de placas fotovoltaicas en el techo del edificio municipal CESAL de Alcalà, cedido por el Ayuntamiento para proveer a la futura Comunidad Energética Local. La instalación solar cuenta con 84 paneles solares fotovoltaicos de 455 Wp, lo que hace un total de 38,22 kWp en corriente continua.



    La Comunidad Energética Local se encuentra en trámites administrativos. Ya se ha

    nombrado a la Junta Directiva y el próximo paso será quedar oficialmente constituida. En ese momento, podrá empezar con la inscripción oficial de los vecinos y vecinas que quieran formar parte, integrándose como socios y socias.






    Adjuntos: