• 2023-02-07 10:13:17
    Info General

    VISITA DE LA IMATGE PELEGRINA DE LA MARE DE DÉU DELS DESEMPARATS- Del 10 al 12 de febrer

    La imatge arribarà el divendres 10 de febrer a les 19.00h i es traslladarà en processó per diferents carrers de la localitat. En concret, el recorregut transcorrerà per carrer General Cucala, carrer Doctor Seguer, carrer La Palma, carrer Sant Nicolás, plaça Juan Vilanova, carrer Molinet, carrer Sant Joan i plaça de l'Església, per a realitzar la benvinguda en el temple parroquial de Sant Joan Baptista.

    El dissabte 11 a les 11.30h se celebrarà missa amb unció per als malalts i presentació de la Verge als xiquets i xiquetes A les 19.00h se celebrarà un rosari cantat per la pau del món. El diumenge 12, a les 11.30h, se celebrarà missa solemne concelebrada i presidida pel recte de la Basílica dels Desemparats de València i, a continuació, comiat de la imatge pelegrina que partirà novament cap a València.

    VISITA DE LA IMAGEN PEREGRINA DE LA VIRGEN DE LOS DESAMPARADOS- Del 10 al 12 de febrero

    La imagen llegará el viernes 10 de febrero a las 19.00h y se trasladará en procesión por distintas calles de la localidad. En concreto, el recorrido transcurrirá por calle General Cucala, calle Doctor Seguer, calle La Palma, calle San Nicolás, plaza Juan Vilanova, calle Molinet, calle San Juan y plaza de la Iglesia, para realizar la bienvenida en el templo parroquial de San Juan Bautista.

    El sábado 11 a las 11.30h se celebrará misa con unción para los enfermos y presentación de la Virgen a los niños y niñas. A las 19.00h se celebrará un rosario cantado por la paz del mundo. El domingo 12, a las 11.30h, se celebrará misa solemne concelebrada y presidida por el recto de la Basílica de los Desamparados de Valencia y, a continuación, despedida de la imagen peregrina que partirá nuevamente hacia Valencia.

    Adjuntos: