• 2023-04-11 14:54:05
    Info General

    𝗜𝗡𝗙𝗢𝗥𝗠𝗔𝗖𝗜Ó 𝗔𝗗𝗠𝗜𝗦𝗦𝗜Ó 𝗚𝗨𝗔𝗥𝗗𝗘𝗥𝗜𝗔 𝗔𝗟𝗖𝗔𝗟À 𝗗𝗘 𝗫𝗜𝗩𝗘𝗥𝗧

    Per a quan se sol·licita plaça?
    S'obre el termini d'admissió per a sol·licitar plaça per a la guarderia d'Alcalà de Xivert per al CURS 2023-2024 (setembre-juny).

    Com se sol·licita plaça?
    Les famílies han d'emplenar les dades del full de sol·licitud d'admissió i lliurar la documentació que s'exigeix en aquesta.

    Quan i on se sol·licita plaça?
    Tant la sol·licitud d'admissió com la documentació exigida, hauran de presentar-se del 20 al 28 d'abril per registre d'entrada a l'Ajuntament d'Alcalà de Xivert o les Oficines Municipals de Alcossebre.

    Com puc obtenir la documentació?
    El document de sol·licitud estarà disponible a partir d'avui en la Guarderia D'Alcalà de Xivert, a l'Ajuntament d'Alcalà de Xivert, en les Oficines Municipals de Alcossebre i es podrà descarregar a través de la web municipal al següent enllaç:
    https://www.alcaladexivert.es/sites/L01120043/files/2023-04/SOLICITUD GUARDERÍA ALCALÀ.pdf

    Aquest procés d'admissió serà igualment vàlid en el cas que la guarderia d'Alcalà de Xivert passi a ser Escola Infantil de la GVA.
    - L'Ajuntament d'Alcalà de Xivert va presentar el projecte davant la Conselleria d'Educació per a donar d'alta la guarderia com a Escola Infantil a l'octubre de 2022.
    - Té consignats 55.000 euros en el pressupost municipal de 2023 per a realitzar les obres d'adequació reflectides en el projecte.
    - Actualment l'Ajuntament està a l'espera de l'autorització per part de Conselleria, per a poder començar les obres.
    En aquest cas, les famílies podran accedir al BO INFANTIL de la Generalitat Valenciana, que se sol·licita el mes de juny.

    Per a qualsevol altra consulta, poden contactar amb l'Ajuntament d'Alcalà de Xivert.
    Telèfon: 964 41 03 01
    Mail: info@alcaladexivert.es

    𝗜𝗡𝗙𝗢𝗥𝗠𝗔𝗖𝗜Ó𝗡 𝗔𝗗𝗠𝗜𝗦𝗜Ó𝗡 𝗚𝗨𝗔𝗥𝗗𝗘𝗥𝗜𝗔 𝗔𝗟𝗖𝗔𝗟À 𝗗𝗘 𝗫𝗜𝗩𝗘𝗥𝗧

    ¿Para cuándo se solicita plaza?
    Se abre el plazo de admisión para solicitar plaza para la guarderia de Alcalà de Xivert para el CURSO 2023-2024 (septiembre-junio).

    ¿Cómo se solicita plaza?
    Las familias tienen que rellenar los datos de la hoja de solicitud de admisión y entregar la documentación que se exige en la misma.

    ¿Cuándo y dónde se solicita plaza?
    Tanto la solicitud de admisión como la documentación exigida, deberán presentarse del 20 al 28 de abril por registro de entrada en el Ayuntamiento de Alcalà de Xivert o las Oficinas Municipales de Alcossebre.

    ¿Cómo puedo obtener la documentación?
    El documento de solicitud estará disponible a partir de hoy en la Guardería De Alcalà de Xivert, en el Ayuntamiento de Alcalà de Xivert, en las Oficinas Municipales de Alcossebre y se podrá descargar a través de la web municipal en el siguiente enlace:
    https://www.alcaladexivert.es/sites/L01120043/files/2023-04/SOLICITUD GUARDERÍA ALCALÀ.pdf

    Este proceso de admisión será igualmente válido en el caso de que la guardería de Alcalà de Xivert pase a ser Escuela Infantil de la GVA.
    - El Ayuntamiento de Alcalà de Xivert presentó el proyecto ante la Conselleria de Educación para dar de alta la guardería como Escuela Infantil en octubre de 2022.
    - Tiene consignados 55.000 euros en el presupuesto municipal de 2023 para realizar las obras de adecuación reflejadas en el proyecto.
    - Actualmente el Ayuntamiento está a la espera de la autorización por parte de Conselleria, para poder empezar las obras.
    En ese caso, las familias podrán acceder al BONO INFANTIL de la Generalitat Valenciana, que se solicita en el mes de junio.

    Para cualquier otra consulta, pueden contactar con el Ayuntamiento de Alcalà de Xivert.
    Teléfono: 964 41 03 01
    Mail: info@alcaladexivert.es