• 2023-04-20 15:24:36
    Info General

    馃摎饾棖饾棢饾棬饾棔 饾棗饾棙 饾棢饾棙饾棖饾棫饾棬饾棩饾棓 饾棟饾棬饾棭饾棙饾棥饾棞饾棢- 饾棖饾棓饾棪饾棓饾棢 饾棟饾棦饾棭饾棙

    La Regidoria de Joventut posa en marxa el Club de Lectura juvenil, coincidint amb la commemoraci贸 del Dia del Llibre i per fomentar l'h脿bit de la lectura entre la joventut.



    El Club tindr脿 lloc un divendres al mes durant el curs escolar. Aquest trimestre es far脿 els dies 21 d'abril, 12 de maig i 9 de juny.



    Es dur脿 a terme en el Casal Jove d'Alcossebre de 17 a 19 hores amb les seg眉ents activitats:



    1陋 Sessi贸. 21 d'abril.

    - "El meu llibre preferit". En aquesta primera activitat, cadascun dels participants explicar脿 a la resta la trama del seu llibre preferit.

    - "Llegim junts". En la mateixa sessi贸, es proposaran 3 llibres amb tem脿tiques diferents (un de romanticisme, un de suspense/terror i un d'aventures/ficci贸). Els diferents participants del grup escolliran una de les tem脿tiques i hauran de llegir el durant abans de la seg眉ent sessi贸 en el seu temps lliure.



    3陋 sessi贸. 12 de maig.

    - "Lectura a la natura". En la seg眉ent sessi贸 de maig sortirem al pinar de les Fonts per ficar el com煤 en xicotets grups el llibre escollit i, en acabar de comentar aquells aspectes que m茅s ens han cridat l'atenci贸 de cada llibre, cada grup explicar脿 a la resta el llibre que han llegit.

    - "Escollim nou llibre". Un cop acabada l'explicaci贸, es tornaran a proposar altres 3 llibres i repetirem el proc茅s.



    3陋 sessi贸. 9 de juny.

    - "Lectura al solet". En aquesta sessi贸 es far脿 el mateix que en la sessi贸 de lectura a la natura, amb el nou llibre escollit, per貌 aquest cop canviant la ubicaci贸 a la platja per aprofitar el bon temps i promoure h脿bits de lectura a l'aire lliure durant l'estiu.

    - "Llegim a l'estiu". Per acabar, com que el club no tornar脿 fins l'octubre, es proposar脿 el repte d'escollir cada persona 3 llibres que hauran de llegir durant l'estiu per tornar a comen莽ar la roda a l'octubre, moment en el qu猫 cadasc煤 haur脿 d'exposar a la resta els llibres que hagen llegit durant aquest per铆ode de vacances.



    CONVIDEM A ASSISTIR TOTS ELS JOVES DEL NOSTRE MUNICIPI!



    馃摎饾棖饾棢饾棬饾棔 饾棗饾棙 饾棢饾棙饾棖饾棫饾棬饾棩饾棓 饾棟饾棬饾棭饾棙饾棥饾棞饾棢- 饾棖饾棓饾棪饾棓饾棢 饾棟饾棦饾棭饾棙

    La Concejal铆a de Juventud pone en marcha el Club de Lectura juvenil, coincidiendo con la conmemoraci贸n del D铆a del Libro y para fomentar el h谩bito de la lectura entre la juventud.



    El Club tendr谩 lugar un viernes al mes durante el curso escolar. Este trimestre se celebrar谩 los d铆as 21 de abril, 12 de mayo y 9 de junio.



    Se llevar谩 a cabo en el Casal Jove de Alcossebre de 17 a 19 horas y comprende las siguientes actividades:



    1陋 Sesi贸n. 21 de abril.

    - "Mi libro preferido". En esta primera actividad, cada uno de los participantes explicar谩 al resto la trama de su libro preferido.

    - "Leemos juntos". En la misma sesi贸n, se propondr谩n 3 libros con tem谩ticas diferentes (uno de romanticismo, uno de suspense/terror y uno de aventuras/ficci贸n). Los diferentes participantes del grupo escoger谩n una de las tem谩ticas y tendr谩n que leer el durante antes de la siguiente sesi贸n en su tiempo libre.



    3陋 sesi贸n. 12 de mayo.

    - "Lectura en la naturaleza". En la siguiente sesi贸n de mayo saldremos al pinar de las Fuentes para meter el com煤n en peque帽os grupos el libro escogido y, al acabar de comentar aquellos aspectos que m谩s nos han llamado la atenci贸n de cada libro, cada grupo explicar谩 al resto el libro que han le铆do.

    - "Escogemos nuevo libro". Una vez acabada la explicaci贸n, se volver谩n a proponer otros 3 libros y repetiremos el proceso.



    3陋 sesi贸n. 9 de junio.

    - "Lectura al solecito". En esta sesi贸n se har谩 el mismo que en la sesi贸n de lectura a la naturalez, con el nuevo libro escogido, pero esta vez cambiando la ubicaci贸n en la playa para aprovechar el buen tiempo y promover h谩bitos de lectura al aire libre durante el verano.

    - "Leemos en verano". Para acabar, como el club no volver谩 hasta octubre, se propondr谩 el reto de escoger cada persona 3 libros que tendr谩n que leer durante el verano para volver a empezar la rueda en octubre, momento en el qu茅 cada cual tendr谩 que exponer al resto los libros que hayan le铆do durante este periodo de vacaciones.



    隆INVITAMOS A ASISTIR A TODA LA JUVENTUD DE NUESTRO MUNICIPIO!



    Adjuntos: