• 2023-07-06 12:14:13
    Info General

    NOVA CONVOCATÒRIA D'AJUDES PER A LA DIGITALITZACIÓ PER AUTÒNOMS I MICROEMPRESES D'ALCALÀ-ALCOSSEBRE

    Ja s'han publicat les bases per a una nova convocatòria d'aquestes ajudes econòmiques municipals que tenen com a objectiu facilitar la transformació digital del sector comercial i professional local, recolzar el teixit empresarial i donar resposta a les necessitats del consumidor digital.



    Autònoms i microempreses es poden beneficiar de fins a 500 euros per a despeses en adquisició d'equips informàtics, ferramentes software i hardware, TPVs o kit de digitalització.



    Podeu descarregar les bases, declaració responsable i sol·licitud per tramitar-les al Portal de Transparència del web municipal (Secció Ajudes i Subvencions/ Bases Reguladores/ Bases Digitalització)

    Enllaç: https://alcaladexivert.sedelectronica.es/transparency/adf12d41-925e-4f80-8c67-7dda5b08d401/



    El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 21 d'agost.



    NUEVA CONVOCATORIA DE AYUDAS PARA LA DIGITALIZACIÓN POR AUTÓNOMOS Y MICROEMPRESAS 
    DE ALCALÀ-ALCOSSEBRE


    Ya se han publicado las bases para una nueva convocatoria de estas ayudas económicas municipales que tienen como objetivo facilitar la transformación digital del sector comercial y profesional local, apoyar el tejido empresarial y dar respuesta a las necesidades del consumidor digital.



    Autónomos y microempresas se pueden beneficiar de hasta 500 euros para gastos en adquisición de equipos informáticos, herramientas software y hardware, TPVs o kit de digitalización.



    Podéis descargar las bases, declaración responsable y solicitud para tramitarlas en el Portal de Transparencia del web municipal (Sección Ayudas y Subvenciones/ Bases Reguladoras/ Bases Digitalización)

    Enlace: https://alcaladexivert.sedelectronica.es/transparency/adf12d41-925e-4f80-8c67-7dda5b08d401/



    El plazo de presentación de solicitudes finaliza el 21 de agosto.