• 2023-07-27 12:28:43
    Info General

    𝐓𝐀𝐒𝐓 𝐃𝐄 π•πˆππ’ 𝐈 π…πŽπ‘πŒπ€π“π†π„π’- πŸπŸ— 𝐃'π€π†πŽπ’π“- πŸπŸ—.πŸ‘πŸŽπ‘-
    π„π‘πŒπˆπ“π€ 𝐃𝐄𝐋 π‚π€π‹π•π€π‘πˆ 𝐃'𝐀𝐋𝐂𝐀𝐋À 𝐃𝐄 π—πˆπ•π„π‘π“

    El formulari admetrΓ  solΒ·licituds de reserva des del dijous 3 d'agost a les 10.00 hores fins al dilluns 7 d'agost a les 23.59 hores. Fora d'aquest termini de temps, el formulari estarΓ  desactivat.
    Es poden reservar com a mΓ xim, 2 tiquets per persona. No s'admetran mΓ©s reserves realitzades al mateix nom.

    Els tiquets s'assignaran per rigorΓ³s ordre de peticiΓ³.

    NOMÉS si tens dret a un dels 60 tiquets d'aquest tast, rebràs un missatge per sms abans del dimecres 9 d'agost a les 15.00 hores.
    Els tiquets s'hauran de recollir i pagar abans del dilluns 14 d'agost a les 15.00 hores en l'Oficina on hages triat en el formulari. HaurΓ s de presentar el DNI per a recollir-los.

    En cas de no recollir-los dins del perΓ­ode indicat, el dimecres 16 d'agost se li assignaran a les persones en llista d'espera, les quals seran avisades per sms per a recollir-los entre el dijous 17 i el divendres 18 d'agost.

    Per a qualsevol consulta sobre aquest tema, podeu comunicar-vos en el mail info@alcaladexivert.es o per telèfon al 626 018 158 (de dilluns a divendres, de 8.30 a 14:30)

    ACCÉS FORMULARI:
    https://forms.gle/gs2ZChDhkhdEBvwAA

    𝐂𝐀𝐓𝐀 𝐃𝐄 π•πˆππŽπ’ 𝐘 ππ”π„π’πŽπ’ - πŸπŸ— 𝐃𝐄 π€π†πŽπ’π“πŽ - πŸπŸ—:πŸ‘πŸŽπ‘ -
    π„π‘πŒπˆπ“π€ 𝐃𝐄𝐋 π‚π€π‹π•π€π‘πˆπŽ 𝐃𝐄 𝐀𝐋𝐂𝐀𝐋À 𝐃𝐄 π—πˆπ•π„π‘π“

    El formulario admitirΓ‘ solicitudes de reserva desde el jueves 3 de agosto a las 10:00 horas hasta el lunes 7 de agosto a las 23:59 horas. Fuera de este plazo de tiempo, el formulario estarΓ‘ desactivado.
    Se pueden reservar como mΓ‘ximo, 2 tickets por persona. No se admitirΓ‘n mΓ‘s reservas realizadas al mismo nombre.

    Los tickets se asignarΓ‘n por riguroso orden de peticiΓ³n.
    SOLO si tienes derecho a uno de los 60 tickets de esta cata, recibirΓ‘s un mensaje por sms antes del miΓ©rcoles 9 de agosto a las 15:00 horas.

    Los tickets se tendrΓ‘n que recoger y pagar antes del lunes 14 de agosto a las 15:00 horas en la Oficina donde hayas escogido en el formulario. TendrΓ‘s que presentar el DNI para recogerlos.

    En caso de no recogerlos dentro del periodo indicado, el miΓ©rcoles 16 de agosto se le asignarΓ‘n a las personas en lista de espera, las cuales serΓ‘n avisadas por sms para recogerlos entre el jueves 17 y el viernes 18 de agosto.

    Para cualquier consulta sobre este tema, podΓ©is comunicaros en el mail info@alcaladexivert.es o por telΓ©fono al 626 018 158 (de lunes a viernes, de 8:30 a 14:30h)

    ACCESO FORMULARIO
    https://forms.gle/gs2ZChDhkhdEBvwAA

    Adjuntos: