• 2023-08-22 12:10:46
    Educación

    INSCRIPCIONS ESCOLA MATINERA CURS 2023/2024



    El pròxim curs escolar 2023/2024 continua el servei d'ESCOLA MATINERA al CEIP La Mola d'Alcossebre. Per a això, es manté el funcionament i el mateix cost que els anys anteriors, amb la finalitat de garantir a les famílies una continuïtat en el servei.



    Les famílies interessades han de passar a inscriure's per les oficines municipals de Alcossebre des del divendres 25 d'agost fins al dimecres 6 de setembre, amb la finalitat de poder fer una previsió de cara a l'inici de curs.



    En cas d'haver alguna família interessada en comptar amb el servei d'Escola Matinera en el CEIP Lo Campanar d'Alcalà que no va fer la preinscripció quan es va obrir en el mes de juliol, pot comunicar-ho a l'Ajuntament d'Alcalà del 25 d'agost al 6 de setembre.



    INSCRIPCIONES ESCOLA MATINERA CURSO 2023/2024



    El próximo curso escolar 2023/2024 continúa el servicio de ESCOLA MATINERA en el CEIP La Mola de Alcossebre. Para ello, se mantiene el funcionamiento y el mismo coste que los años anteriores, con el fin de garantizar a las familias una continuidad en el servicio.



    Las familias interesadas tienen que pasar a inscribirse por las oficinas municipales de Alcossebre desde el viernes 25 de agosto hasta el miércoles 6 de septiembre, con la finalidad de poder hacer una previsión de cara al inicio de curso.



    En caso de haber alguna familia interesada en contar con el servicio de ESCOLA MATINERA en el CEIP Lo Campanar de Alcalà que no hizo la preinscripción cuando se abrió en el mes de julio, puede comunicarlo al Ayuntamiento de Alcalà del 25 de agosto al 6 de septiembre.