• 2023-09-04 10:09:47
    Info General

    ADHESIÓ COMERÇOS- BO MATERIAL ESCOLAR 
    Ja s'han publicat al BOP les bases de la convocatòria municipal de Bons de Material Escolar per al curs 2023-2024.

    Els comerços compten de plaç fins al 7 de setembre per a sol·licitar la seua adhesió presentant la documentació a l'Ajuntament i Oficines Municiapls.



    Recordem que el bo que correspon a cada alumne o alumna es repartirà directament en els centres educatius: CEIP Lo Campanar, CEIP La Mola i IES Serra d’Irta en els primers dies del curs i l'alumnat empadronat en el municipi però assistent a altres centres educatius de fora de la localitat podrà recollir-lo a l'Ajuntament de alcalà de Xivert o les Oficines Municipals de Alcossebre a partir del dia 11 de setembre.




    ADHESIÓN COMERCIOS- BONO MATERIAL ESCOLAR 
    Ya se han publicado en el BOP las bases de la convocatoria municipal de Bonos de Material Escolar para el curso 2023-2024.

    Los comercios cuentan de plazo hasta el 7 de septiembre para solicitar su adhesión presentando la documentación en Ayuntamiento y Oficinas Municipales.



    Recordamos que el bono que corresponde a cada alumno o alumna se repartirá directamente en los centros educativos: CEIP Lo Campanar, CEIP La Mola e IES Serra d’Irta en los primeros días del curso y el alumnado empadronado en el municipio pero asistente a otros centros educativos de fuera de la localidad podrá recogerlo en el Ayuntamiento de Alcalà de Xivert o las Oficinas Municipales de Alcossebre a partir del día 11 de septiembre.