• 2024-02-19 17:30:00
    Deportes


    🗣️🏫 El Ayuntamiento de Oropesa del Mar, a través de la concejalía de Deportes, informa que el próximo 10 de marzo tendrá lugar la 'Cursa de la Dona d'Orpesa 2024'.

    🙌🏻 Este evento deportivo contará con carreras infantiles a partir de las 11:30 horas y una carrera absoluta 5K y marcha 3,5k a las 12:00 horas, ambas con la salida y llegada en la Plaza Mayor.

    ‼️ Las inscripciones para las careras infantiles se realizarán el la línea de salida, mientras que las inscripciones para la carrera absoluta se llevarán a cabo a través de la la web sportmaniacs.com hasta el 6 de marzo.

    ➡️ Más información: https://sportmaniacs.com/es/services/inscription/xi-cursa-de-la-dona-drsquoorpesa-2024
    ____
    🗣️🏫 L'Ajuntament d'Orpesa, a través de la regidoria d'Esports, informa que el pròxim 10 de març tindrà lloc la 'Cursa de la Dona d'Orpesa 2024'.

    🙌🏻 Este esdeveniment esportiu comptarà amb carreres infantils a partir de les 11.30 hores i una carrera absoluta 5K i marxa 3,5k a les 12.00 hores, totes dues amb l'eixida i arribada en la Plaça Major.

    ‼️ Les inscripcions per a les *careras infantils es realitzaran el la línia d'eixida, mentre que les inscripcions per a la carrera absoluta es duran a terme a través de la la web sportmaniacs.com fins al 6 de març.

    ➡️ Més informació: https://sportmaniacs.com/es/services/inscription/xi-cursa-de-la-dona-drsquoorpesa-2024



    Adjuntos: