• 2023-03-03 10:31:06

    🏫🗣️L'ajuntament d'Orpesa, a través de les regidories d'urbanisme i tercera edat, informen que s'ha sol·licitat la realització d'un avantprojecte per a l'ampliació del Centre Integral de Majors.

    ℹ️Està previst que aproximadament a l'estiu es puga licitar projecte i execució de l'obra.

    ✅Es preveu millorar la sala annexa d'última construcció i sobre ella crear una altura més per a augmentar l'espai que ocupa la sala xicoteta de la planta baixa, el gabinet de massatge i podologia i la perruqueria, reorganitzant estàs estades i fent sales polivalents per a realitzar diferents activitats.
    ---
    🏫🗣️El ayuntamiento de Oropesa del Mar, a través de las concejalías de urbanismo y tercera edad, informan que se ha solicitado la realización de un anteproyecto para la ampliación del Centro Integral de Mayores.

    ℹ️Está previsto que aproximadamente en verano se pueda licitar proyecto y ejecución de la obra.

    ✅Se prevé mejorar la sala anexa de última construcción y sobre ella crear una altura más para aumentar el espacio que ocupa la sala pequeña de la planta baja, el gabinete de masaje y podología y la peluquería, reorganizando estás estancias y haciendo salas polivalentes para realizar diferentes actividades.


    Adjuntos: