• 2023-08-09 21:16:35
    Info General

    🗣️ 🏫️ El Ayuntamiento de Oropesa del Mar, a través de la concejalía de Sanidad, informa de las altas temperaturas de mañana y pide que extrememos las precauciones frente al sofocante calor. Se recomienda beber mucho agua y no exponerse al sol en las horas centrales del día.



    Jueves 10 ⚠️🌡️: Jornada muy soleada y extremadamente calurosa. ATENCIÓN ya que esperamos valores máximos que podrán superar los 46°C en puntos del interior y prelitoral por culpa del viento de poniente (O) moderado, mientras que en el litoral rondarán los 35°C, aunque en el sur del golfo de Valencia la temperatura será mayor. En Castellón, los valores serán más bajos.



    ⛔🔥 ATENCIÓN mañana JUEVES 10 porque el riesgo de incendios forestales será EXTREMO en todo el territorio, como consecuencia de las elevadas temperaturas, el viento de poniente (O) moderado y las posibles tormentas secas que tendremos al sur y que podrán ir acompañadas de algún reventón cálido.



    Con este NIVEL 3 (rojo) se recuerda que está totalmente prohibido encender fuego.



    Extreme las precauciones y, si ve humo o fuego, llame rápidamente al 112



    -----



    🗣️ 🏫️ L'Ajuntament d'Orpesa a través de la regidoria de Sanitat, informa de les altes temperatures de demà i demana que extremem les precaucions davant de la calor sufocant. Es recomana beure molta aigua i no exposar-se al sol a les hores centrals del dia.



    Dijous 10 ⚠️🌡️: Jornada molt assolellada i extremadament calorosa. ATENCIÓ ja que esperem valors màxims que podran superar els 46°C a punts de l'interior i prelitoral per culpa del vent de ponent (O) moderat, mentre que al litoral rondaran els 35°C, encara que al sud del golf de València la temperatura serà més elevada. A Castelló els valors seran més baixos.



    ⛔🔥 ATENCIÓ demà DIJOUS 10 perquè el risc d'incendis forestals serà EXTREM a tot el territori, com a conseqüència de les elevades temperatures, el vent de ponent (O) moderat i les possibles tronades seques que tindrem al sud i que podran anar acompanyades d'algun rebentó càlid.



    Amb este NIVELL 3 (roig) es recorda que està totalment prohibit fer foc.



    Extremeu les precaucions i, si veieu fum o foc, crideu ràpidament al 112





    Adjuntos: