• 2020-12-15 10:22:23
    Cultura

    Davant l'evolució de la incidència de COVID-19 al nostre municipi, l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre recorda que s'ha intensificat la presència i accions de vigilància de la Policia Local, en coordinació amb la Guardia Civil, per assegurar que es compleix la limitació de 6 persones en reunions en via pública i establiments. També per a garantir l'ús correcte de màscares. Es recorda la imposició de sancions en cas de no respectar les mesures.

    Des de l'Ajuntament, es manté el contacte amb els representants de col•lectius més afectats, recordant-los que han d'evitar comportaments que fomenten el contagi i que han de respectar el confinament en cas de persones positives en COVID-19.

    Per part de l'Ajuntament, s'està molt pendent de l'evolució i no es dubtarà en pendre mesures més restrictives, dins de les competències municipals, si es considera necesssari i en coordinació amb el departament de Salut Pública.

    És fonamental que respectem les mesures de seguretat per a no propagar el virus i preservar la salut de tots i totes.


    COMUNICADO AYUNTAMIENTO - INCIDENCIA COVID-19

    Ante la evolución de la incidencia de COVID-19 en nuestro municipio, el Ayuntamiento de Alcalà-Alcossebre recuerda que se ha intensificado la presencia y acciones de vigilancia de la Policía Local, en coordinación con la Guardia Civil, para asegurar que se cumple la limitación de 6 personas en reuniones en vía pública y establecimientos. También para garantizar el uso correcto de las mascarillas. Se recuerda la imposición de sanciones en caso de no respetar las medidas.

    Desde el Ayuntamiento, se mantiene el contacto con los representantes de colectivos más afectados, recordándoles que deben evitar comportamientos que fomenten el contagio y que deben respetar el confinamiento en caso de personas positivas en COVID-19.

    Por parte del Ayuntamiento, se está muy pendiente de la evolución y no se dudará en tomar medidas más restrictivas, dentro de las competencias municipales, si se considera necesario y en coordinación con el departamento de Salud Pública.

    Es fundamental que respetemos las medidas de seguridad para no propagar el virus y preservar la salud y la vida de todos y todas.