• 2020-12-24 10:11:34
    Cultura

    Aquest és el front debilitat que ens arribarà al llarg del dia. A última hora de la vesprada deixarà algunes pluges dèbils a la província de Castelló i nord de València. Res destacable.

    Això sí, el més significatiu avui serà l'inici del descens progressiu que patiran les temperatures de cara als pròxims dies.

    Demà, dia de Nadal, ens arribarà la massa d'aire fred d'origen polar que ve darrere d'aquest front i desplaçarà a la més càlida que hem tingut damunt aquests dies. A més, aquest aire fred vindrà acompanyat de forts vents de mestral a la província de Castelló i nord de València (60-80 km/h) que seran més moderats a la resta de la Comunitat).

    Els núvols aniran retirant-se al llarg del matí pel sud del nostre territori i tindrem més clars a partir del migdia.


    Este es el frente debilitado que nos llegará a lo largo del día. A última hora de la tarde dejará algunas lluvias débiles en la provincia de Castelló y norte de València. Nada destacable.

    Eso sí, lo más significativo hoy será el inicio del descenso progresivo que sufrirán las temperaturas de cara a los próximos días.

    Mañana, día de Navidad, nos llegará la masa de aire frío de origen polar que viene detrás de este frente y desplazará a la más cálida que hemos tenido encima estos días. Además, este aire frío vendrá acompañado de fuertes vientos de mistral en la provincia de Castelló y norte de València (60-80 km/h) que serán más moderados al resto de la Comunidad.

    Las nubes irán retirándose a lo largo de la mañana por el sur de nuestro territorio y tendremos más claros a partir del mediodía.




    Adjuntos: