• 2020-12-30 20:42:39
    Info General

    Compartim la informació remés per la Generalitat Valenciana sobre la resolució aprovada aquesta vesprada:

    RESOLUCIÓ de 30 de desembre de 2020, de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual es modifica el paràgraf final del punt 9.3 del resolc primer de la Resolució de 5 de desembre de 2020, de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual s’acorda noves mesures addicionals en la Comunitat Valenciana, com a conseqüència de la situació de crisi sanitària ocasionada per la Covid-19.

    «9.3. ... Se suspén l’activitat dels locals de discoteques, sales de ball, karaoke, bars de copes i pubs, amb i sense actuacions musicals en directe. I se suspén també la realització de karaokes i actuacions esporàdiques o amateur de cant en els establiments de restauració i hostaleria. Tampoc es permeten les actuacions de discjòqueis, discjòqueis, locutors i/o similars».

    ‼️Compartimos la información remitida por la Generalitat Valenciana sobre la resolución aprobada esta tarde:

    RESOLUCIÓN de 30 de diciembre de 2020, de la consellera de Sanidad Universal y Salud Pública, por la que se modifica el párrafo final del punto 9.3 del resuelvo primero de la Resolución de 5 de diciembre de 2020, de la consellera de Sanidad Universal y Salud Pública, por la que se acuerda nuevas medidas adicionales en la Comunitat Valenciana, como consecuencia de la situación de crisis sanitaria ocasionada por la Covid-19.

    «9.3. ... Se suspende la actividad de los locales de discotecas, salas de baile, karaoke, bares de copas y pubs, con y sin actuaciones musicales en directo. Y se suspende también la realización de karaokes y actuaciones esporádicas o amateur de canto en los establecimientos de restauración y hostelería. Tampoco se permiten las actuaciones de disc-jockeys, pinchadiscos, locutores y/o similares».