• 2021-01-05 11:38:47
    Info General

    El Centre de Coordinació d'Emergències informa de la baixada generalitzada de les temperatures i de la importància d'evitar riscos amb els sistemes de calefacció.

    Avui, Alcalà de Xivert ha registrat una temperatura mínima de -1º a les 6:22h.

    Aquesta és la previsió del temps per als propers dies:

    Dimecres 6: Després de la matinada gèlida que tindrem, els núvols aniran a més de sud a nord del nostre territori.

    Matinada del dimecres 6 al dijous 7: Les precipitacions poden començar per Alacant en forma de neu al voltant dels 700/900m. Al llarg del matí esta cota anirà pujant, situant-se de vesprada per damunt dels 1000m en Alacant, i dels 800 en Castelló.

    Divendres 8: Segons els últims models, tindrem pluges per tota la nostra Comunitat que, en general, seran dèbils i localment moderades. La neu en Castelló apareixerà per damunt dels 1000m.

    Dissabte 9: Continuaran les pluges però ja amb una clara tendència a remetre cap al final del dia. La neu a Castelló podria baixar als 800/900m.

    Diumenge 10: Millora radical. Dia entre núvols i clars sense pluges.

    Per últim, si es confirma esta millora, les mínimes es desplomaran de manera molt brusca a inicis de la setmana pròxima amb gelades importants pel nostre territori, extrem que caldrà detallar millor estos pròxims dies.

    El Centro de Coordinación de Emergencias informa de la bajada generalizada de las temperaturas y de la importancia de evitar riesgos con los sistemas de calefacción.

    Hoy, Alcalà de Xivert ha registrado una temperatura mínima de -1° a las 6:22h.

    Esta es la previsión del tiempo para los próximos días:

    Miércoles 6: Después de la madrugada gélida que tendremos, las nubes irán en aumento de sur a norte de nuestro territorio.

    Madrugada del miércoles 6 al jueves 7: Las precipitaciones pueden empezar por Alicante en forma de nieve alrededor de los 700/900m. A lo largo de la mañana esta cota irá subiendo, situándose por la tarde por encima de los 1000m en Alicante, y de los 800 en Castellón.

    Viernes 8: Según los últimos modelos, tendremos lluvias por toda nuestra Comunidad que, en general, serán débiles y localmente moderadas. La nieve en Castellón aparecerá por encima de los 1000m.

    Sábado 9: Continuarán las lluvias pero ya con una clara tendencia a remitir hacia el final del día. La nieve en Castellón podría bajar a los 800/900m.

    Domingo 10: Mejora radical. Día entre nubes y claros sin lluvias.

    Por último, si se confirma esta mejora, las mínimas se desplomarán de manera muy brusca a inicios de la semana próxima con heladas importantes por nuestro territorio, extremo que habrá que detallar mejor estos próximos días