• 2021-01-12 13:29:36
    Info General


    ▪️Davant l'increment de casos positius de COVID-19 al municipi (43 casos detectats en els últims 14 dies i incidència acumulada de 643,71) des de l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre es comunica que s'està en contacte directe amb el departament de Salut Pública i responsables dels centres de salut per conéixer l'avanç dels contagis.



    ▪️ Per part de l'Ajuntament, s'ha trasmés que es considera prioritari que s'adopten mesures més restrictives a nivell autonòmic.



    ▪️Sobre la possibilitat de realitzar un confinament municipal, se'ns ha informat que es valoren diversos paràmetres a més de la incidència de casos i és la Generalitat Valenciana qui ha d'aplicar aquesta mesura.



    ▪️ L'Ajuntament segueix aplicant mesures com la de intensificar el control d'espais públics per part de Policia Local i Guardia Civil per al compliment de mesures de seguretat.



    ▪️ S'ha comprovat que l' increment s'està donant a nivell comarcal, provincial i autonòmic i que LA MAJORIA DELS CASOS ES PRODUEIXEN EN ELS ÀMBITS FAMILIAR I SOCIAL. Per tant, és evident que s'han de restringir al màxim els contactes socials i que aturar el virus no depen únicament de les decisions de les Administracions sinò que la responsabilitat individual és fonamental.



    ▪️ Respecteu totes les mesures en tots els àmbits (familiar, social, laboral, etc) en tot moment i recordeu que fins el 31 de gener s'apliquen les següents mesures de caràcter autonòmic:



    ☑️ Confinament perimetral de la Comunitat Valenciana

    ☑️ Circulació nocturna fins les 22 h

    ☑️ Hostaleria tancada a les 17 h

    ☑️ 4 persones per taula en hostaleria

    ☑️ Prohibit el tabac a les terrasses

    ☑️ Aforament de comerços al 30%

    ☑️ Reunions amb màxim 6 persones





    COMUNICADO INFORMACIÓN COVID-19



    ▪️Ante el incremento de casos positivos de COVID-19 en el municipio (43 casos detectados en los últimos 14 días e incidencia acumulada de 643,71) desde el Ayuntamiento de Alcalà-Alcossebre se comunica que se está en contacto directo con el departamento de Salud Pública y responsables de los centros de salud para conocer el avance de los contagios.



    ▪️Por parte del Ayuntamiento, se ha trasmitido que se considera prioritario que se adopten medidas más restrictivas a nivel autonómico.



    ▪️Sobre la posibilidad de que se realice un confinamiento municipal, se valoran varios parámetros además de la incidencia de casos y es la Generalitat Valenciana quién tiene que aplicar esta medida.


    ▪️ El Ayuntamiento sigue aplicando medidas como la de intensificar el control de espacios públicos por parte de Policía Local y Guardia Civil para el cumplimiento de medidas de seguridad.




    ▪️ Se ha comprobado que el incremento se está dando a nivel comarcal, provincial y autonómico y que LA MAYORÍA DE LOS CASOS SE PRODUCEN EN LOS ÁMBITOS FAMILIAR Y SOCIAL. Por lo tanto, es evidente que se tienen que restringir al máximo los contactos sociales y que parar el virus no depende únicamente de las decisiones de las Administraciones sino que la responsabilidad individual es fundamental.

     
    ▪️ Por lo tanto, respetad todas las medidas en todos los ámbitos (familiar, social, laboral, etc.) en todo momento y recordad que hasta el 31 de enero se aplican las siguientes medidas de carácter autonómico:




    ☑️Confinamiento perimetral de la Comunidad Valenciana

    ☑️Circulación nocturna hasta las 22h

    ☑️Hostelería cerrada a las 17h

    ☑️4 personas por mesa en hostelería

    ☑️Prohibido el tabaco en las terrazas

    ☑️Aforo de comercios al 30%

    ☑️Reuniones con máximo 6 personas