• 2021-01-24 16:13:29
    Info General

    La Generalitat Valenciana ha anunciat noves mesures que estaran vigents, des de demà dilluns 25 de gener, fins al 15 de febrer.

    • Les trobades familiars i socials dins de les cases queden limitades únicament al mateix nucli de convivència..
    • En els espais públics, tancats o a l'aire lliure, les trobades familiars o socials queden limitades a un màxim de 2 persones, excepte quan es tracte de convivents.

    • Per a reduir la mobilitat social, durant els caps de setmana i dies festius estaran perimetralment tancats els municipis de la Comunitat Valenciana de més de 50.000 habitants. En el cas de la província de Castelló són: Castelló i Vila-real.

    • Es prorroga fins al 15 de febrer el confinament perimetral de la Comunitat Valenciana, per la qual cosa no es podrà entrar ni eixir del mateix sense causa justificada.


    Missatge del president de la Generalitat, Ximo Puig: https://youtu.be/SSx9Nb5ZnBQ


    Des de l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre volem insistir en la crida a l'autoconfinament domiciliari, sempre que siga possible i en la necessitat de restringir al màxim els contactes. Estem en un moment complicat on tots hem de ser responsables i prudents.




    La Generalitat Valenciana ha anunciado nuevas medidas que estarán vigentes, desde mañana lunes 25 de enero, hasta el 15 de febrero.


    • Los encuentros familiares y sociales dentro de las viviendas quedan limitados únicamente al mismo núcleo de convivencia.

    • En los espacios públicos, cerrados o al aire libre, los encuentros familiares o sociales quedan limitados a un máximo de 2 personas, excepto cuando se trate de convivientes.

    • Para reducir la movilidad social, durante los fines de semana y días festivos estarán perimetralmente cerrados los municipios de la Comunitat Valenciana de más de 50.000 habitantes. En el caso de la provincia de Castelló son: Castelló y Vila-real.

    • Se prorroga hasta el 15 de febrero el confinamiento perimetral de la Comunitat Valenciana, por lo que no se podrá entrar ni salir del mismo sin causa justificada.


    Mensaje del president de la Generalitat, Ximo Puig: https://youtu.be/SSx9Nb5ZnBQ


    Desde el Ayuntamiento de Alcalà-Alcossebre queremos insistir en la llamada al autoconfinamiento domiciliario siempre que sea posible y en restringir al máximo los contactos. Estamos en un momento muy complicado en el que todos debemos ser prudentes y responsables.