• 2021-02-22 14:17:10
    Info General

    INFORMACIÓ SOBRE LES AJUDES A EMPRESES TURÍSTIQUES

    Compartim informació de les ajudes de Turisme Comunitat Valenciana per a empreses d'experiències turístiques, agències de viatges i allotjaments, que a més de les ajudes del "Pla Resistir" de la Generalitat, poden sol·licitar ja que són compatibles amb qualsevol altra subvenció.

    Poden acollir-se a les ajudes les següents empreses:



    ✔️Els establiments d'allotjament turístic inscrits en el Registre de Turisme Comunitat Valenciana.

    ✔️Les agències de viatges inscrites en el Registre de Turisme de la Comunitat Valenciana.

    ✔️Les empreses turístiques adherides als programes CreaTurisme o L’Exquisit Mediterrani, o que estiguen adherides al sistema integral de qualitat turística SICTED o bé estiguen adherides a la marca de turisme musical Mediterranew Musix.



    Aquestes ajudes es poden sol·licitar a partir d'avui 22 de febrer i fins al 22 de març.



    Recordem que des del Departament de Turisme es remet informació actualitzada a través dels grups de treball i es col·labora amb les empreses que necessiten assessorament per a aquesta mena de tràmits. Durant aquest cap de setmana s'han resolt consultes i dubtes tant a allotjaments turístics com empreses adherides al SICTED, que s'ha vist incrementat amb 29 sol·licituds d'adhesió més.



    La incorporació a aquests grups de treball pot realitzar-se en qualsevol moment dirigint-se al correu electrònic turismo@alcossebre.org o a través del telèfon 964 41 22 05.



    INFORMACIÓN SOBRE LAS AYUDAS A EMPRESAS TURÍSTICAS

    Compartimos información de las ayudas de Turisme Comunitat Valenciana para empresas de experiencias turísticas, agencias de viajes y alojamientos, que además de las ayudas del "Plan Resistir" de la Generalitat, pueden solicitar ya que son compatibles con cualquier otra subvención.

    Pueden acogerse a las ayudas las siguientes empresas:



    ✔️Los establecimientos de alojamiento turístico inscritos en el Registro de Turisme Comunitat Valenciana.

    ✔️Las agencias de viajes inscritas en el Registro de Turisme de la Comunitat Valenciana.

    ✔️Las empresas turísticas adheridas a los programas CreaTurisme o L’Exquisit Mediterrani, o que estén adheridas al sistema integral de calidad turística SICTED o bien estén adheridas a la marca de turismo musical Mediterranew Musix.



    Estas ayudas se pueden solicitar a partir de hoy 22 de febrero y hasta el 22 de marzo.





    Recordamos que desde el Departamento de Turismo se remite información actualizada a través de los grupos de trabajo y se colabora con las empresas que necesitan asesoramiento para este tipo de trámites. Durante este fin de semana se han resuelto consultas y dudas tanto a alojamientos turísticos como empresas adheridas al SICTED, que se ha visto incrementado con 29 solicitudes de adhesión más.



    La incorporación a estos grupos de trabajo puede realizarse en cualquier momento dirigiéndose al correo electrónico turismo@alcossebre.org o a través del teléfono 964 41 22 05.