• 2021-02-25 13:11:45
    Info General


    🔹S'informa a tots aquells establiments que estiguen interessats que poden sol•licitar l'Ocupació de Via Pública fins el 30 d'abril.



    🔹Es pot sol•licitar l'ampliació de la zona a ocupar fins a un màxim del doble de l'espai sol•licitat abans de la pandèmia, per tal de garantir el compliment de les distàncies de seguretat.



    🔹Es recorda que els establiments no hauran de pagar l'Ocupació de Via Pública, per haver aprovat l'Ajuntament l'exempció d'aquesta taxa, des de l'1 de gener fins el 30 de juny de 2021.




    📣INFORMACIÓN: OCUPACIÓN DE VIA PÚBLICA

    🔹Se informa a todos aquellos establecimientos que estén interesados que pueden solicitar la Ocupación de Vía Pública hasta el 30 de abril.



    🔹Se puede solicitar la ampliación de la zona hasta un máximo del doble del espacio solicitado antes de la pandemia, con el fin de garantizar el cumplimiento de las distancias de seguridad.



    🔹Se recuerda que los establecimientos no deberán pagar la Ocupación de Vía Pública, por haber aprobado el Ayuntamiento la exención de la tasa, desde el 1 de enero al 30 de junio de 2021.