• 2021-03-01 19:14:27
    Info General

    📣Avui 1 de març han entrat en vigor les noves mesures de la Generalitat Valenciana que regulen la PRÀCTICA ESPORTIVA en la desescalada de #COVID19



    ▶️Respecte a l’activitat física i l'esport de caràcter general, s’autoritza a la seua pràctica a l’aire lliure o en instal·lacions esportives obertes, sense contacte físic i en modalitats individuals o per parelles, amb un màxim de 4 persones per grup i sent obligatori l’ús de la mascareta quan no es puga garantir la distància de seguretat d’1,5 metres.



    Per tant, es podrà tornar a fer ús de les següents instal·lacions municipals amb les mesures detallades anteriorment:



    🏸Zona de raquetes d’Alcalà de Xivert

    🏓Pista de pádel, pista de tenis i pista poliesportiva de la zona esportiva de Llanera

    👟Pista poliesportiva de Les Fonts



    ☑Pel que fa a l’esport federat, aquells esportistes federats en etapa educativa d’Infantil i Primària, podran entrenar en grups estables d’un màxim de 4 persones i evitant contacte amb altres grups.



    ☑Esportistes federats amb edats superiors a la d’educació Primària, podran tornar a realitzar entrenaments col·lectius, amb grups estables i evitant el contacte amb altres grups.



    ☑Tots els entrenaments d’esportistes federats s’hauran de dur a terme a l’aire lliure o en instal·lacions esportives obertes, sense públic, sense possibilitat d’usar vestuaris ni dutxes i promovent les dinàmiques individuals per garantir el mateix temps possible la distància de seguretat.





    📣Hoy 1 de marzo han entrado en vigor las nuevas medidas de la Generalitat Valenciana que regulan la PRÁCTICA DEPORTIVA en la desescalada de #COVID19



    ▶️Respecto a la actividad física y el deporte de carácter general, se autoriza a su práctica al aire libre o en instalaciones deportivas abiertas, sin contacto físico y en modalidades individuales o por parejas, con un máximo de 4 personas por grupo y siente obligatorio el uso de la mascarilla cuando no se pueda garantizar la distancia de seguridad de 1,5 metros.



    Por lo tanto, se podrá volver a hacer uso de las siguientes instalaciones municipales con las medidas detalladas anteriormente:



    🏸Zona de raquetas de Alcalà de Xivert

    🏓Pista de pádel, pista de tenis y pista polideportiva de la zona deportiva de Llanera

    👟Pista polideportiva de Las Fuentes



    ☑En cuanto al deporte federado, aquellos deportistas federados en etapa educativa de Infantil y Primaria, podrán entrenar en grupos estables de un máximo de 4 personas y evitando contacto con otros grupos.



    ☑Deportistas federados con edades superiores a la de educación Primaria, podrán volver a realizar entrenamientos colectivos, con grupos estables y evitando el contacto con otros grupos.



    Todos los entrenamientos de deportistas federados se tendrán que realizar al aire libre o en instalaciones deportivas abiertas, sin público, sin posibilidad de usar vestuarios ni duchas y promoviendo las dinámicas individuales para garantizar el mismo tiempo posible la distancia de seguridad.