• 2021-04-20 11:50:00
    Info General

    👥Dimarts 27 d’abril, a les 18:00h, a la plaça de Les Escoles d’Alcalà (al costat del CESAL) tindrà lloc el TALLER DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA del procés REVIU Alcalà de Xivert.



    ➡️Per poder assistir i participar serà indispensable la inscripció prèvia, per tal que l’organització siga capaç de coordinar i gestionar tota la logística necessària per celebrar aquesta jornada amb la màxima garantia de seguretat per a totes i tots.



    ➡️Aquest taller de participació presencial es realitzarà a l’aire lliure i en grups acotats de 6 persones, seguint així tots els protocols establerts per les autoritats competents en l’actual situació sanitària.



    ➡️En aquest taller es pretén compartir i validar conjuntament amb totes les persones assistents els resultats de l’enquesta de diagnosi, així com avançar en la generació, recopilació i revisió de les propostes i projectes que ajuden a millorar la situació d’Alcalà de Xivert.



    ✔️INSCRIPCIÓ – Escriure un correu electrònic a reviualcala@particip.es





    👥Martes 27 de abril, a las 18:00h, en la plaza de Les Escoles de Alcalà (junto al CESAL) tendrá lugar el TALLER DE PARTICIPACIÓN CIUDADANA del proceso REVIU Alcalà de Xivert.



    ➡️Para poder asistir y participar será indispensable la inscripción previa, para que la organización sea capaz de coordinar y gestionar toda la logística necesaria para celebrar esta jornada con la máxima garantía de seguridad para todas y todos.



    ➡️Este taller de participación presencial se realizará al aire libre y en grupos acotados de 6 personas, siguiendo así todos los protocolos establecidos por las autoridades competentes en la actual situación sanitaria.



    ➡️En este taller se pretende compartir y validar conjuntamente con todas las persones asistentes los resultados de la encuesta de diagnosis, así como avanzar en la generación, recopilación y revisión de las propuestas y proyectos que ayudan a mejorar la situación de Alcalà de Xivert.



    ✔️INSCRIPCIÓN – Escribir un correo electrónico a reviualcala@particip.es



    Adjuntos: