• 2021-04-27 13:01:41
    Fiestas

    📣Tal com marca la tradició, els Majorals de Sant Pere de Verona 2020, amb la col·laboració de la Regidoria de Festes de l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre, organitzen la tradicional “Cantà d’Albaes”, seguint amb totes les mesures sanitàries marcades per la nova normativa de la Conselleria de Sanitat.



    ✔️L’acte es celebrarà demà dimecres 28 d’abril a les 20:00h a la plaça de l’Església. L’horari, que es modifica respecte als anys anteriors, és a conseqüència del toc de queda marcat per a les 22:00h.



    ✔️Es recorda que s'ha de respectar la distància de seguretat, portar correctament col·locada la mascareta en tot moment i mantindre's asseguts en la cadira mentre dura l’acte.



    📣Tal como marca la tradición, los Mayorales de Sant Pere de Verona 2020, con la colaboración de la Concejalía de Fiestas del Ayuntamiento de Alcalà-Alcossebre, organizan la tradicional “Cantà d’Albaes”, siguiendo con todas las medidas sanitarias marcadas por la nueva normativa de la Consellería de Sanidad.



    ✔️El acto se celebrará mañana miércoles 28 de abril a las 20:00h en la Plaza de la Iglesia. El horario, que se modifica respecto a los años anteriores, es a consecuencia del toque de queda marcado para las 22:00h.



    ✔️Se recuerda que se tiene que respetar la distancia de seguridad, llevar correctamente colocada la mascarilla en todo momento y mantenerse sentados en la silla mientras dura el acto.



    Adjuntos: