• 2021-06-01 11:47:13
    Info General

    COMUNICAT AULA 2-3 ANYS- CEIP LA MOLA 


    ▪️L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre comunica la seua sorpresa i malestar davant la no inclusió del CEIP La Mola en el llistat de centres de la Comunitat Valenciana que comptaran amb una aula de 2-3 anys de cara al curs 2021-2022.
    ▪️La Regidoria d'Educació havia plantejat a la Conselleria la necessitat d'implantar l'aula en el CEIP La Mola de Alcossebre i s'havia obtingut una resposta positiva davant aquesta demanda, per part de la Inspecció educativa. Per això, no s'entén per què no s'ha inclòs al centre entre els quals sí que impartiran educació 2-3 anys en la Comunitat Valenciana el proper curs.
    ▪️L'Ajuntament havia oferit a la Conselleria fer-se càrrec de qualsevol obra d'adaptació que fóra necessària en el CEIP La Mola per a comptar amb aquesta aula de 2-3 anys.
    ▪️Des del consistori, es continuarà reclamant a la Conselleria d'Educació que es tinga en compte la petició i que aquest aula quede habilitada al més prompte possible i que, igual que s'ha fet en altres municipis, s'incloga a Alcalà-Alcossebre en la implantació progressiva de l'educació 2-3 anys.


    📣COMUNICADO AULA 2-3 AÑOS- CEIP LA MOLA
     
    ▪️El Ayuntamiento de Alcalà-Alcossebre comunica su sorpresa y malestar ante la no inclusión del CEIP La Mola en el listado de centros de la Comunitat Valenciana que contarán con un aula de 2-3 años de cara al curso 2021-2022. 
    ▪️La Concejalía de Educación había planteado a la Conselleria la necesidad de implantar el aula en el CEIP La Mola de Alcossebre y se había obtenido una respuesta positiva ante esta demanda, por parte de la Inspección educativa. Por eso, no se entiende por qué no se ha incluido al centro entre los que sí impartirán educación 2-3 año en la Comunitat Valenciana el próximo curso.
    ▪️El Ayuntamiento había ofrecido a la Conselleria hacerse cargo de cualquier obra de adaptación que fuese necesaria en el CEIP La Mola para contar con esta aula de 2-3 años.
    ▪️Desde el consistorio,  se seguirá reclamando a la Conselleria de Educación que se tenga  en cuenta la petición y que este aula quede habilitada lo más pronto posible y que, al igual que se ha hecho en otros municipios, se incluya a Alcalà-Alcossebre en la implantación progresiva de la educación 2-3 años.