• 2021-06-10 11:10:15
    Info General


    https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tba/1/16/1f4e3.png" height="16">Es comunica a tot l’alumnat de les activitats esportives municipals que poden sol·licitar la devolució de la part proporcional de les quotes, ja que es dóna per finalitzat oficialment el curs, suspés des del passat 18 de gener a conseqüència de les restriccions marcades per la Conselleria de Sanitat.

    Poden sol·licitar-ho per registre d’entrada en l’Ajuntament d’Alcalà de Xivert i les Oficines Municipals d’Alcossebre o per registre electrònic. En la sol·licitud s’ha d’adjuntar la carta de pagament a l’activitat.



    DEVOLUCIÓN CUOTAS ACTIVIDADES DEPORTIVAS MUNICIPALES
    https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tba/1/16/1f4e3.png" height="16">Se comunica a todo el alumnado de las actividades deportivas municipales que pueden solicitar la devolución de la parte proporcional de las cuotas, puesto que se da por finalizado oficialmente el curso, suspendido desde el pasado 18 de enero a consecuencia de las restricciones marcadas por la Conselleria de Sanidad.

    Pueden solicitarlo por registro de entrada en el Ayuntamiento de Alcalà de Xivert y las Oficinas Municipales de Alcossebre o por registro electrónico. En la solicitud se tiene que adjuntar la carta de pago a la actividad.