• 2021-06-21 15:00:00
    Info General

    馃煟馃枌 L' EXPOSICI脫 "MAESTRAS DEL PINCEL"  es podr脿 visitar a partir d'avui a les 16.00h i fins el 25 de juny (Horari, de 16.00h a 20.00h)  al 馃搷CESAL d'Alcossebre.
    ENTRADA LLIURE.
    鈻笍Aquesta mostra t茅 com a objectiu la posada en valor i reconeixement al treball de les dones dins de l'脿mbit art铆stic, concretament, d'aquelles que desenvolupen les seues carreres com a pintores, fent de l'art la seua professi贸.  L'exposici贸 ens ofereix un recorregut per la pintura del segle XIX, tenint la dona com a protagonista.
    鈻笍Mitjan莽ant aquesta exposici贸, des de la Regidoria d'Igualtat, convidem a la reflexi贸, a augmentar els coneixements sobre la Hist貌ria de l'Art i a promoure la igualtat d'oportunitats entre homes i dones.

    馃煟馃枌La EXPOSICI脫N "MAESTRAS DEL PINCEL" se podr谩 visitar a partir de hoy a las 16.00h
    y hasta el 25 de junio (Horario,  de 16.00h a 20.00h) en el 馃搷CESAL de Alcossebre. 
    ENTRADA LIBRE.
    鈻笍Esta muestra tiene como objetivo la puesta en valor y reconocimiento al trabajo de las mujeres dentro del 谩mbito art铆stico, concretamente, de aquellas que desarrollan sus carreras como pintoras, haciendo del arte su profesi贸n. La exposici贸n nos ofrece un recorrido por la pintura del siglo XIX, teniendo la mujer como protagonista.
    鈻笍Mediante esta exposici贸n, desde la Concejal铆a de Igualdad, invitamos a la reflexi贸n, a aumentar los conocimientos sobre la Historia del Arte y a promover la igualdad de oportunidades entre hombres y mujeres.


    Adjuntos: