• 2021-06-22 10:28:06
    Info General

    📣MERCAT ALCOSSEBRE - INFORMACIÓ I MESURES DE SEGURETAT

    Avui, tornarà a celebrar-se el mercat ambulant a Alcossebre en horari de 17.00h a 22.00h, al passeig Marítim, fins a la rotonda del passeig de les Fonts i inclourà un tram al carrer Bovalar.



    ▪A diferència de l'estiu passat, on a causa dels protocols motivats per la COVID-19 només es permetien llocs de venda d'alimentació, enguany s'ha ampliat a tota mena de productes encara que, per a complir amb les mesures de seguretat i que es puguen respectar les distàncies exigides, els llocs de venda que no corresponguen a alimentació estaran presents en torns de setmanes alternes.



    ▪L'entrada al recinte està delimitada per a controlar l'aforament i evitar la concentració de persones i s'habilitat n pas per als vianants per la vorera superior que estarà lliure de llocs de venda i vehicles per a no impedir la circulació pel passeig Marítim.





    📣MERCADO ALCOSSEBRE- INFORMACIÓN Y MEDIDAS DE SEGURIDAD

    🍍🛍Hoy, volverá a celebrarse el mercado ambulante de Alcossebre en horario de 17.00h a 22.00h, en el paseo Marítimo, hasta la rotonda del paseo de las Fuentes, con un tramo en la calle Bovalar.



    ▪A diferencia del verano pasado en el que, a causa de los protocolos motivados por la COVID-19 solo se permitían puestos de venta de alimentación, este año se ha ampliado a todo tipo de productos aunque, para cumplir con las medidas de seguridad y que se puedan respetar las distancias exigidas, los lugares de venta que no correspondan a alimentación estarán presentes en turnos de semanas alternas.



    ▪La entrada al recinto está delimitada para controlar el aforo y evitar la concentración de personas y se habilitat un paso peatonal por la acera superior que estará libre de puestos de venta y vehículos para no impedir la circulación por el paseo Marítimo.