• 2021-06-29 09:00:00
    Info General

    馃摚PROC脡S MATR脥CULA ESCOLA INFANTIL ALCOSSEBRE



    馃憠Es recorda a les fam铆lies interessades en matricular als seus fills i filles en l'Escola infantil municipal d'Alcossebre que han de lliurar el full de sol路licitud de matr铆cula a les Oficines Municipals d'Alcossebre fins DIMECRES 30 DE JUNY.



    馃搼Els fulls i la informaci贸 sobre la documentaci贸 a aportar estan disponibles en les Oficines Municipals, instal路lacions de l'Escola infantil i en aquest enlla莽 del web municipal:

    馃敆http://www.alcaladexivert.es/sites/L01120043/files/2021-06/MATR脥CULA ESCUELA INFANTIL ALCOSSEBRE.pdf



    鉁匘ivendres 2 de juliol es publicar脿 la llista d'admesos i s'informar脿 les seues fam铆lies sobre el proc茅s de sol路licitud de bons d'educaci贸 infantil de la Generalitat Valenciana.





    馃摚PROCESO MATR脥CULA ESCUELA INFANTIL ALCOSSEBRE



    馃憠Se recuerda a las familias interesadas en matricular a sus hijos e hijas en la Escuela infantil municipal de Alcossebre que han de entregar la hoja de solicitud de matr铆cula en las Oficinas Municipales de Alcossebre hasta el MI脡RCOLES 30 DE JUNIO.



    馃搼Las hojas y la informaci贸n con la documentaci贸n a aportar est谩n disponibles en las Oficinas Municipales de Alcossebre, Escuela Infantil y en este enlace de la web municipal:

    馃敆http://www.alcaladexivert.es/sites/L01120043/files/2021-06/MATR脥CULA ESCUELA INFANTIL ALCOSSEBRE.pdf



    鉁匛l viernes 2 de julio se publicar谩n la lista de admitidos y se informar谩 a sus familias sobre el proceso de solicitud de bonos de educaci贸n infantil de la Generalitat Valenciana