• 2021-07-30 11:59:27
    Info General

    Nova actualització de dades d'incidència COVID-19 a Alcalà-Alcossebre per part de la Conselleria de Sanitat en els últims 14 dies:

    ▪️S'han detectat 64 PCR

    ▪️Incidència acumulada: 964,15

    ▪️Total de casos: 534



    🔴Seguim disminuint la incidència acumulada respecte a l'anterior actualització però la situació continua sent molt greu. Per tant, FEM UNA CRIDA PER EXTREMAR LES PRECAUCIONS, com la utilització de la mascareta 😷 o guardar les distàncies de seguretat.

    📣Des de l'Ajuntament s'insisteix a la ciutadania i visitants per a què siguen prudents i es respecten totes les restriccions.

    👉Estem en contacte continu amb el departament de Salut Pública per conéixer l'evolució de les dades.

    ☎️En cas de tenir símptomes compatibles amb la COVID-19, limitar al màxim tot contacte social i contactar amb les autoritats sanitàries.



    Dades per municipis disponibles a:

    http://coronavirus.san.gva.es/es/estadisticas

    📣Nueva actualización de datos de incidencia de la COVID-19 a Alcalà-Alcossebre por parte de la Conselleria de Sanitat en los últimos 14 días:

    ▪️Se han detectado 64 PCR .

    ▪️Incidencia acumulada: 964,15

    ▪️Total de casos: 534



    🔴Seguimos disminuyendo la incidencia acumulada respecto a la anterior actualización pero la situación sigue siendo muy grave. Por lo tanto, hacemos un llamamiento para EXTREMAR LAS PRECAUCIONES, como la utilización de la mascarilla 😷 y respetar las distancias de seguridad.

    📣Desde el Ayuntamiento se insiste a la ciudadanía y visitantes para que sean prudentes y respeten todas las restricciones.

    👉Estamos en contacto continuo con el departamento de Salud Pública para conocer la evolución de los datos.

    ☎️En caso de tener síntomas compatibles con la COVID-19, limitar al máximo los contactos sociales y contactar con las autoridades sanitarias.



    Datos por municipios disponibles en:



    Adjuntos: