• 2021-08-05 17:06:00
    Educación

    A partir d´aquest curs 2021/2022, seguint amb els criteris de les noves bases d'ajudes de la Diputació de Castelló, és l´Ajuntament l´encarregat de sol.licitar i gestionar aquest servei d´escola matinera del CEIP La Mola. Això es farà mantenint el funcionament i el mateix cost que els anys anteriors, amb la finalitat de garantir a les famílies una continuïtat en el servei.
    Les famílies interessades han de passar a inscriure´s per les oficines municipals d´Alcossebre des del dilluns 9 fins el divendres 27 d´agost, amb la finalitat de poder fer una previsió de cara a l´inici de curs.






    A partir de este curso 2021/2022, siguiendo con los criterios de las nuevas bases de ayudas de la Diputación de Castellón, es el Ayuntamiento el encargado de solicitar y gestionar este servicio de escuela matinera del CEIP La Mola. Esto se hará manteniendo el funcionamiento y el mismo coste que los años anteriores, con el fin de garantizar a las familias una continuidad en el servicio.

    Las familias interesadas tienen que pasar a inscribirse por las oficinas municipales de Alcossebre desde el lunes 9 hasta el viernes 27 de agosto, con la finalidad de poder hacer una previsión de cara al inicio de curso.



    Adjuntos: