• 2021-08-17 11:08:08
    Fiestas

    📣REPARTIMENT INVITACIONS ACTES TAURINS FESTES PATRONALS ALCALÀ

    🔘Ajuntament d’Alcalà, en horari de 10.00h a 14.00h, del dimarts 17 d’agost al divendres 20 d’agost.

    🔘Oficines Municipals d’Alcossebre, en horari de 10.00h a 14.00h, del dimarts 17 d’agost al divendres 20 d’agost.



    (Les invitacions per als actes taurins d'Alcossebre es recolliran en altres dates, que s'informaran convenientment)



    ☑️Veïns i veïnes empadronats al municipi podran recollir les invitacions per assistir als actes taurins programats a les festes d’Alcalà. La distribució será totalment gratuïta i, per identificar-vos, heu de portar DNI, passaport o llibre de família. Es podran recollir les invitacions de fins a 4 persones empadronades més, aportant els seus documents d'identificació.



    ☑️Les invitacions seran diàries i s’hauran de demanar tenint en compte els dies als quals es pensa assistir. NO ES PODRÀ ENTRAR AL RECINTE TAURÍ SENSE INVITACIÓ

    Les invitaciones estan diferenciades per zones (graderia o barrots) i només es podrà accedir a la zona assignada.



    ☑️Els representants dels cadafals inscrits en el 2019 podran recollir les 2 invitacions per a cada dia que els corresponen.



    ☑️L'edat mínima per a poder recollir una invitació serà de 16 anys. Els menors de 14 anys que desitgen accedir al recinte taurí, hauran de fer-lo acompanyats d'un major d'edat i romandre sempre en la zona de graderia. Es recorda, que per normativa de Bous al Carrer, els menors de 16 anys només podran romandre en la zona de graderies.



    ☑️Abans de cada de festeig, en les taquilles del recinte, hi hauran invitacions disponibles per a visitants o veïns o veïnes que no disposen de la invitació.



    ☑️A partir del divendres 20 d’agost, els establiments d’hosteleria d’Alcalà entregaran una invitació per al recinte taurí, als seus clients i clientes, prèvia consumició.



    📣REPARTO INVITACIONES ACTOS TAURINOS FIESTAS PATRONALES ALCALÀ

    🔘Ayuntamiento de Alcalà, en horario de 10.00h a 14.00h, del martes 17 de agosto al viernes 20 de agosto.

    🔘Oficinas Municipales de Alcossebre, en horario de 10.00h a 14.00h, del martes 17 de agosto al viernes 20 de agosto.



    (Las invitaciones para los actos taurinos de Alcossebre se recogerán en otras fechas, de las que se informará convientemente)



    ☑️Vecinos y vecinas empadronados en el municipio podrán recoger las invitaciones por asistir a los actos taurinos programados en las fiestas de Alcalà. La distribución será totalmente gratuita y, para identificaros, tenéis que llevar DNI, pasaporte o libro de familia. Se podran recoger las invitaciones de hasta 4 personas empadronadas más, aportando sus documentos de identificación.



    ☑️Las invitaciones serán diarias y se tendrán que pedir teniendo en cuenta los días a los cuales se piensa asistir. NO SE PODRÁ ENTRAR AL RECINTO TAURINO SIN INVITACIÓN

    Las invitaciones están diferenciadas por zonas (grada o barrotes) y solo se podrá acceder a la zona asignada.



    ☑️Los representantes de los cadafales inscritos en el 2019 podrán recoger las 2 invitaciones para cada día que los corresponden.



    ☑️La edad mínima para poder recoger una invitación será de 16 años. Los menores de 14 años que deseen acceder al recinto taurino, tendrán que hacerlo acompañados de un mayor de edad y permanecer siempre en la zona de grada. Se recuerda, que por normativa de Bous al carrer, los menores de 16 años solo podrán permanecer en la zona de grada.



    ☑️Antes de cada de festejo, en las taquillas del recinto, habrá invitaciones disponibles para visitantes o vecinos o vecinas que no disponen de la invitación.



    ☑️A partir del viernes 20 de agosto, los establecimientos de hostelería de Alcalà entregarán una invitación para el recinto taurino, a su clientela, previa consumición.