• 2021-08-18 14:53:02
    Fiestas

    REPARTIMENT INVITACIONS ANTICIPADES ACTES TAURINS

    ☑Es comunica que el repartiment de les invitacions anticipades dels actes taurins de les festes d'Alcalà es dóna per finalitzat, a l'haver-se repartit ja la quantitat assignada. Per seguretat i en compliment de la normativa, el recinte compta amb un aforament limitat per a 1126 persones en la graderia i 250 en la part de barrots.



    ☑Abans de cada acte, hi haurà invitacions disponibles en les taquilles del recinte taurí, tant per a veïns i veïnes com per a visitants.



    ☑Es recorda que les invitacions reservades per a les colles que compten amb cadafal, han de recollir-se al registre de l'Ajuntament d'Alcalà abans del divendres 20 d'agost. En cas que no es vinguen a recollir, es destinaran per a la taquilla.



    REPARTO INVITACIONES ANTICIPADAS ACTOS TAURINOS

    ☑ Se comunica que el reparto de las invitaciones anticipadas de los actos taurinos de las fiestas de Alcalà se da por finalizado, al haberse repartido ya la cantidad asignada. Por seguridad y en cumplimiento de la normativa, el recinto cuenta con aforo limitado para 1126 personas en la grada y 250 en la parte de barrotes.



    ☑Antes de cada acto, habrá invitaciones disponibles en las taquillas del recinto taurino, tanto para vecinas y vecinos como para visitantes.



    ☑Se recuerda que las invitaciones reservadas para las collas que cuentan con cadafal, deben recogerse en el registro del Ayuntamiento de Alcalà antes del viernes 20 de agosto. En el caso de que no se vengan a recoger, se destinarán a la taquilla.