Canet d'En Berenguer Informa

A partir hui es troba disponible, a través del canal de YouTube Canet 4.0, el documental Confinats, que narra en primera persona a través de professionals, veïns i veïnes del municipi, etc. com es va viure la primera ona de la COVID-19 al nostre poble.

Un documental que sens dubte ens farà reflexionar sobre l'actual situació que vivim i que ens farà prendre consciència, més si cap, sobre la importància de respectar normes com per exemple el distanciament social o l'ús de la màscara en la lluita contra la pandèmia.

https://youtu.be/fHYkyDfxGvo

———

A partir hoy se encuentra disponible, a través del canal de YouTube Canet 4.0, el documental Confinados, que narra en primera persona a través de profesionales, vecinos y vecinas del municipio, etc. cómo se vivió la primera ola de la COVID-19 en nuestro pueblo.

Un documental que sin duda nos hará reflexionar sobre la actual situación que vivimos y que nos hará tomar conciencia, más si cabe, sobre la importancia de respetar normas como por ejemplo el distanciamiento social o el uso de la mascarilla en la lucha contra la pandemia.

https://youtu.be/fHYkyDfxGvo



Archivos adjuntos:
Alcaldía 12-Enero-2021 20:00