Canet d'En Berenguer Informa
Lamentablement, ahir va tindre lloc un nou episodi de violència masclista molt prop del nostre municipi, concretament a Port de Sagunt, un episodi que va acabar en tragèdia en el qual una altra dona més va perdre la vida presumptament a les mans del seu agressor.



Sens dubte, una notícia que ens produeix molta tristesa i impotència, perquè aquest tipus d'agressions, encara hui, es produeixen amb molta freqüència sense distingir edat, condició social, lloc, etc.



Volem manifestar nostra més profunda repulsa a aquesta mena d'agressions i a la covardia de qui les realitza. Des de l'ajuntament, l'equip de govern i especialment des de la Regidoria de Dona i Igualtat, condemnarem sempre qualsevol tipus d'agressió masclista i per això, hui a les 12h, tindrà lloc a la porta de l'ajuntament un minut de silenci en memòria de la víctima i com a acte de repulsa contra la violència de masclista.



També volem transmetre nostres més profundes condolences a la família pels fets ocorreguts.

-----

Lamentablemente, ayer tuvo lugar un nuevo episodio de violencia machista muy cerca de nuestro municipio, concretamente en Puerto de Sagunto, un episodio que acabó en tragedia en el que otra mujer más perdió la vida presuntamente a manos de su agresor.



Sin duda, una noticia que nos produce mucha tristeza e impotencia, pues este tipo de agresiones, aún hoy, se producen con mucha frecuencia sin distinguir edad, condición social, lugar, etc.



Queremos manifestar nuestra más profunda repulsa a este tipo de agresiones y a la cobardía de quien las realiza. Desde el ayuntamiento, el equipo de gobierno y especialmente desde la Concejalía de Mujer e Igualdad, condenaremos siempre cualquier tipo de agresión machista y por ello, hoy a las 12h, tendrá lugar en la puerta del ayuntamiento un minuto de silencio en memoria de la víctima y como acto de repulsa contra la violencia de machista.



También queremos transmitir nuestras más profundas condolencias a la familia por los hechos ocurridos.



Archivos adjuntos:
Info General 10-Mayo-2021 11:31