Canet d'En Berenguer Informa
Desafortunadament anit es va repetir l'episodi de pluges torrencials 🌧 que varem patir la setmana passada.

Una vegada més, des de l'ajuntament, hem fet seguiment de les precipitacions per a ajudar als nostres veïns i veïnes 👫, i des de la nostra estació meteorològica hem registrat 25,4 l/m² dels quals 13,8 l/m² van caure en tan sols 10 minuts (🔝 intensitat torrencial) pel que tornarem a posar a la vostra disposició l'informe que servirà perquè pugueu reclamar a la vostra companyia asseguradora els possibles danys produïts, sempre que tingueu contractades les corresponents cobertures.

L'informe 📄 estarà disponible per a la seua descàrrega divendres que ve. Publicarem l'enllaç per a descarregar-lo pels canals habituals de difusió, inclosa la pàgina de Faccebook.
—-
Desafortunadamente anoche se repitió el episodio de lluvias torrenciales 🌧que sufrimos la semana pasada.

Una vez más, desde el ayuntamiento, hemos hecho seguimiento de las precipitaciones para ayudar a nuestros vecinos y vecinas 👫, y desde nuestra estación meteorológica hemos registrado 25,4 l/m2 de los cuales 13,8 l/m2 cayeron en tan sólo 10 minutos (🔝 intensidad torrencial) por lo que volveremos a poner a vuestra disposición el informe que servirá para que podáis reclamar a vuestra compañía aseguradora los posibles daños producidos, siempre que tengáis contratadas las correspondientes coberturas.

El informe 📄 estará disponible para su descarga el próximo viernes. Publicaremos el enlace para descargarlo por los canales habituales de difusión, incluida la página de Faccebook.

Archivos adjuntos:
Info General 25-Agosto-2021 20:05