• 2024-04-17 13:58:33
    Educación


    🗣️🏫 El Ayuntamiento de Oropesa del Mar, a través de la concejalía de Educación, informa que el próximo lunes 22 de abril se abre el plazo de inscripción para las escuelas de junio del CEIP La Mediterrànea y el CEIP Dean Martí.

    🔝 Esta iniciativa educativa busca ayudar a la conciliación familiar durante el mes de junio y está dirigida al alumnado matriculado en cada centro formativo.

    🗓️ De lunes a viernes del 3 al 21 de junio de 15 a 17 horas.

    ‼️ Inscripciones del 22 de abril al 3 de mayo.

    ℹ️En ambos casos las inscripciones se podrán realizar a través de la sede electrónica o de manera presencial en el Servicio de Atención a la Ciudadanía (SAC) con cita previa.
    ______
    🗣️🏫 L'Ajuntament d'Orpesa, a través de la regidoria d'Educació, informa que dilluns que ve 22 d'abril s'obri el termini d'inscripció per a les escoles de juny del CEIP La Mediterrànea i el CEIP Dean Martí.

    🔝 Esta iniciativa educativa cerca ajudar a la conciliació familiar durant el mes de juny i està dirigida a l'alumnat matriculat en cada centre formatiu.

    🗓️ De dilluns a divendres del 3 al 21 de juny de 15 a 17 hores.

    ‼️ Inscripcions del 22 d'abril al 3 de maig.

    ℹ️ En ambdós casos les inscripcions es podran fer a través de la seu electrònica o de manera presencial al Servei d'Atenció a la Ciutadania (SAC) amb cita prèvia.



    Adjuntos: