• 2019-10-17 10:49:08
    Info General

    MOCIÓ SENTÈNCIA I FESTA DE LA VEREMA 2019

    Davant la confusió provocada per l’enviament d’un document d’ERC amb el títol Cancel·lació Festa de la Verema, per diferents grups de WhatsApp del poble, i com ja va fer La Comissió de Festes el passat dimarts al vespre, des de l’Ajuntament confirmem què la Festa de la Verema 2019 segueix el programa previst.
    Certament però, estem vivim uns dies de excepcionalitat al país després de la publicació de la sentència, ahir amb un ple municipal extraordinari vam aprovar per unanimitat una moció de resposta a la sentència i per demanar l’amnistia per les persones preses polítiques i en defensa del dret a l’autodeterminació.
    Compartim uns moments de profunda indignació i de sentiments contraposats, havent-nos plantejat la conveniència de mantenir el programa de la Festa de la Verema.
    Voler agrair molt sincerament la feina feta en la preparació de la Festa de la Verema a la Comissió de festes de Pacs, i a totes les entitats que aquest any hi participen. Sabem el gran esforç personal que hi ha darrera qualsevol festa i ho volem posar en valor.
    Per tot això, encoratgem a tots els veïns i veïnes a que hi participin activament!!!

    (Durant el dia d'avui , teniu tiquets a l'Ajuntament per qui estigui interessat)