• 2019-11-21 08:32:24
    Info General

    Benvolguts veïnes i veïns de Pacs
    Ja fa uns mesos el nostre municipi va patir una onada de robatoris en domicilis dels diferents barris, com a mesura d’urgència i de manera temporal, l’ajuntament va contractar els serveis de vigilància privada durant 6 mesos, en aquell moment ja estàvem a l’espera de l’autorització per part de Mossos per tal de dur a terme la instal·lació de càmeres de seguretat a les diferents entrades del municipi. Ara però, i des de fa unes setmanes tornem a patir una nova onada de robatoris, en aquest temps hem anat fent el seguiment en diferents reunions amb els Mossos per tal d’aconseguir l’increment de patrullatge per el municipi, així com l’autorització definitiva per el muntatge de les càmeres.
    Ara de nou, tornarem a contractar el servei de vigilància privada per entrar en servei, si és possible, ja aquest proper cap de setmana.
    Per tot això:
    Convoquem a les veïnes i al veïns del municipi a una reunió informativa al Centre Cívic el proper dilluns dia 25 a les 20 hores, per tal d’informar de les accions ja fetes i de les previstes, òbviament el tema de la seguretat és delicat i hem de ser molt curosos de com transmetem la informació.
    Tenim pendent també un xarrada per part de mossos per tal de donar informació de com podem implementar a nivell domèstic mesures de protecció de la llar, així que tinguem data, la comunicarem.
    Ressaltar que la seguretat al municipi és una prioritat per el consistori, però que malauradament, són poques les eines de les que disposem per fer-ne front.

    Montse Mascaró
    Alcaldessa