• 2019-12-19 23:39:26
    Info General

    Benvolgudes veïnes i veïns,

    Com segurament la majoria sabeu, el passat dia 11 de desembre a la reunió on explicàvem la trobada amb els serveis territorials d’Urbanisme de Barcelona, el Sr. Valentí Graner, Director General de Cales de Pachs, va fer pública la voluntat de demanar la retirada del projecte de la Planta d’asfalt de Romero Polo SAU, retirada que ha fet oficialment Romero Polo amb una instància presentada a l’Ajuntament demanant el desistiment d’implantació de la planta de fabricació d’aglomerat asfàltic. Desistiment que ha estat acceptat per part de la Junta de Govern Local.
    Arribats en aquest punt com Alcaldessa de Pacs i en nom del meu equip de govern, he d’agrair públicament la comprensió i la generositat de la família Graner com a propietaris de Cales de Pachs, per les gestions vers Romero Polo SAU per la retirada del projecte, aquí també volem agrair el gest i el tracte personal rebut, especialment de la seva consellera delegada Patrícia Romero.
    Als municipis veïns, especialment a l’Ajuntament de Les Cabanyes i a l’ajuntament de Vilafranca, amb els qui hem fet front comú. I a tota la resta que ens han donat suport presentant mocions de rebuig en els seus plens municipals.
    A tots els alcaldes i caps de llista de Junts x Cat. Que ens van voler mostrar públicament tota la seva solidaritat i suport en una recepció organitzada a l’ajuntament.
    A tota la mobilització veïnal i social tant de Pacs com de Les Cabanyes i de la comarca agrupats a La Plataforma per la tasca feta.


    Entre tots hem d’aconseguir mantindre l’equilibri, moltes vegades difícil, entre un poble tranquil i amb una gran qualitat de vida, i les indústries que hi tenim instal·lades. Doncs aquest binomi és inseparable, des de l’Ajuntament però, seguirem vetllant i estarem amatents perquè sigui així.

    Montse Mascaró i Gras


    Alcaldessa de Pacs