• 2020-03-26 18:29:14
    Varis

    Benvolguts/des,

    Us comuniquem que el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació ha habilitat un canal a la seva pàgina web per tal que aquelles persones que necessitin realitzar cremes de restes agrícoles com a part de la seva activitat ho puguin sol·licitar mentre durin les mesures excepcionals. Aquestes autoritzacions estan destinades exclusivament a les persones que es dediquen a les activitats agràries per realitzar aquells treballs necessaris dins del cicle dels cultius.

    Enllaços:

    http://agricultura.gencat.cat/ca/ambits/medi-natural/gestio-forestal/

    • Crema de brancatge i restes vegetals<http://agricultura.gencat.cat/ca/ambits/medi-natural/gestio-forestal/crema-brancatge-restes-vegetals/index.html>

    La mateixa aplicació confirma al sol·licitant la recepció de la sol·licitud enviant un correu electrònic al sol·licitant amb el següent text :

    “Benvolguda/benvolgut,
    Us informem que la vostra sol·licitud d'autorització de crema de brancatge i restes vegetals procedents de treballs agrícoles s'ha enregistrat en data 23/03/2020 08:33 0100 amb número de registre 2708237.”

    Us recordem les condicions necessàries per aquesta autorització:

    Les autoritzacions han de ser exclusivament per a cremes de brancatge i restes vegetals procedents de treballs agrícoles. En resten excloses qualsevol altre tipus.
    El període d'autorització és en tots els casos fins al 15 d'abril, excepte els diumenges.
    Horari per la realització de la crema és entre les 6 i les 12 hores.
    Les autoritzacions es suspendran en cas d'activació del nivell 1 del Pla Alfa.
    La crema ha d'estar a una distància mínima de 25 metres de zona forestal.
    Disposar de telèfon mòbil al lloc de la crema.

    Informar-vos que el servei restarà obert mentre duri la situació actual i no hi hagi atenció al públic, així també que no substitueix el servei de l’EACAT de les cremes col·lectives que està en funcionament però requereix filiació de la persona sol·licitant de manera presencial o telemàtica a les vostres oficines.

    Moltes gràcies per la vostra col·laboració !!

    l'Equip de govern.