• 2020-05-07 13:20:58
  Info General

  Benvolgudes veïnes i veïns


  • A partir de divendres 8 de maig les deixalleries que gestiona la Mancomunitat reobriren de nou les seves portes perquè en puguin fer ús els usuaris domèstics.

  • Els treballadors i les persones que en facin ús hauran de complir unes estrictes mesures de seguretat i d’higiene per tal de prevenir la propagació de la Covid-19.

  Aquestes instal·lacions especialitzades per a la gestió de residus, que havien restringit la seva activitat degut a la crisi sanitària de la Covid-19, tornaran a prestar servei als veïns i veïnes dels ajuntaments de l’Alt Penedès i el Garraf aquest mes de maig, en el marc de la fase inicial del procés de desconfinament.

  Els horaris d’obertura de les deixalleries seran els habituals de cada instal·lació i en podran fer ús tant els usuaris domèstics com els usuaris procedents d’activitats econòmiques, si bé aquests darrers ja hi podien accedir des del passat 16 d’abril.

  Es demana a la població no saturar el servei en els primers dies de funcionament i seguir les mesures de seguretat amb l’objectiu de garantir la seguretat dels usuaris així com dels treballadors:

  − Dins de la deixalleria només podran accedir-hi dos usuaris alhora.
  − Caldrà mantenir una distància de seguretat mínima de dos metres entre usuaris i respecte el personal de la instal·lació.
  − Es recomana utilitzar guants i mascareta de protecció.
  − Les persones usuàries hauran de dipositar els residus al lloc indicat seguint les instruccions del personal de la deixalleria.

  Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

  l'Equip de Govern

  Adjuntos: