• 2020-05-19 20:32:04
    Info General




    Benvolgudes veïnes i veïns,

    Us fem arribar comunitat de La Mancomunitat en relació a les recollides selectives.

    COMUNICAT:

    En aquesta situació de confinament de la població la generació de residus està presentant canvis, algun d’ells destacables. Aquest és el cas de la generació de les fraccions envasos i paper, que s’ha detectat què han incrementat significativament. Aquest fet fa que els camions s’omplin més ràpid, posat que hi ha molta quantitat de residu i que s’hagin de fer més viatges dels que estan contemplats, fet que comporta que amb la jornada laboral màxima no tinguem la capacitat de recollir tot el previst al dia.

    Per aquesta raó hi ha dies que no podem complir amb el calendari establert i no es pot allargar la jornada perquè el camions de selectiva porten tacògrafs de registre.

    Us informem que tenim el compromís de l’empresa que al final de la setmana es realitzaran totes les recollides establertes, encara que s’hagi de treballar els dissabtes, però que es possible que algunes s’enredereixin un dia més del previst.

    Us informen perquè en tingueu coneixement d’aquest fet tot i que sabem que en general ja sou coneixedors de l’increment d’aquestes fraccions de residu s’està produint.”

    Moltes gràcies per la vostra comprensió i col.laboració.

    l’Equip de govern