• 2020-06-30 21:40:37
  Cultura

  Ens plau comunicar-vos que el Bibliobús Montau reprén el servei a partir de demà a Pacs del Penedès
  .
  Us informem que els horaris i les rutes s’han reajustat temporalment d’acord al procés gradual de desconfinament. S’ha reduït l’horari d’atenció al públic, tot i que s’ha intentat respectar el dia de la setmana, la freqüència de pas i els dies del mes que ja sortien als calendaris del 2020.

  El bibliobús Montau tornarà amb els següents horari al nostre municipi:

  Dimecres de 18 a 19:15 hores
  juliol: 1-15
  setembre: 9-23


  Us fem saber també que els serveis habilitats per aquest període són el préstec i la devolució de documents, la informació bibliogràfica i la informació general.
  En aquests moments els usuaris no podran accedir a l’interior del vehicle, i és per això que l’atenció a l’usuari es durà a terme a l’exterior del bibliobús, respectant en tot moment les mesures higièniques i sanitàries recomanades.
  Per tal de facilitar al màxim l’accés a la lectura, el bibliobús promourà la petició prèvia de documents per diferents canals: a través del formulari Connecta https://formularis.diba.cat/diba/biblioteques/conecta-con-bibliobus , el correu electrònic o el telèfon, els usuaris podran fer la petició prèvia dels documents desitjats. A més, el personal dels bibliobusos reforçarà la seva vessant de prescriptor i prepararà seleccions bibliogràfiques atractives i d’interès per al públic.

  Esperem que la represa del servei de bibliobús al nostre municipi tingui una bona acollida i que ben aviat es puguin anar restablint els horaris i els serveis habituals.

  Ben cordialment,

  Bibliobús Montau
  Telèfon 629 712 826 | b.montau@diba.cat
  www.facebook.com/bibliobusmontau
  bibliotecavirtual.diba.cat
  Adjuntos: